En iyi mesajlaşma uygulamaları - Haberler - indir.com

En iyi mesajlaşma uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-10 15:20:05
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günümüz çağında teknolojinin ilerlemesiyle beraber, iletişim kurabilmek adına tercih seçeneği de oldukça arttı. Bu anlamda birçok mesajlaşma uygulaması akıllı telefonlardaki yerini aldı. Fakat ihtiyaç duyulandan çok daha fazla uygulamanın uygulama marketlerinde yer alması, zaman zaman kafa karışıklığına neden olabiliyor. Bu anlamda kullanılabilecek en iyi mesajlaşma uygulamalarına bakmak gerekirse, hem bilgisayarda hem de telefonlarda listenin ilk 5'i şöyle olabilir;

Viber: Viber uygulamasını, masaüstünde kullanmak için, masaüstü istemcisi indirilmesi gerekiyor. Böylece daha güçlü işlevlere de sahip olunabiliyor. İndirilen masaüstü istemcisi yalnızca Windows XP ve üzerinde, Mac OS X 10.7 üzerinde çalıştırılabiliyor. Aksi takdirde Viber kullanılamıyor. Masaüstünde Viber'ı kullamak için, öncesinde uygulamayı telefonunuza da indirmiş olmanız gerekiyor.

Whatsapp: Oldukça popüler bir mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'ı da, masaüstünde kullanmak için telefonunuza indirmiş olmanız gerekiyor. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra, bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresine gidin. Telefonunuzdan  Ayarlar > WhatsApp Web/Masaüstü > QR kodunu açıp, girdiğiniz siteye kodu taratın ve uygulamayı böylece masaüstünde de kullanmaya başlayın.

Line: Akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz Line, Windows ve Mac bilgisayarlarınızda da kullanabiliyorsunuz. Masaüstü uygulamasından mesaj gönderilip alınabiliyor ve grup oluşturulabiliyor. 1GB'a kadar dosya gönderimi ve alımı da yapılabiliyor.

WeChat: Windows, Mac ve web tarayıcısında da kullanılan WeChat için de önce telefonda kayıt oluşturmanız gerekiyor. Daha sonra telefonunuz aracılığıyla masaüstüne bağlanabiliyorsunuz.

iMessage: Uygulama yalnızca Mac ve iPhone cihazlarda kullanılabiliyor. Fakat masaüstünde iPhone kullanıcısı olmayanlara da mesaj yollama fırsatı sunuluyor.





PAYLAŞ