En İyi Kameraya Sahip 7 Telefon 2017 - Haberler - indir.com

En İyi Kameraya Sahip 7 Telefon 2017

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-07 19:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Her türlü isteğe ve cebe göre telefonu bulmak artık mümkün. Piyasada yer alan bu kadar fazla telefon arasında seçim yapmak ise elbette zor oluyor. Hele ki iyi bir kamerası olan akıllı telefona sahip olmak istiyorsanız. Öncelikle seçeceğiniz akıllı telefonun kamerasından beklentileriniz ne onları bilmeniz gerekiyor. Örneğin düşük ışık performanslı kameralar mı tercihiniz yoksa dış çekim yaparak en iyi fotoğrafı mı yakalamak istiyorsunuz? Bunun cevabını bilmeniz gerekmekte. Ayrıca pil ömrü ve ekran kalitesi de sizin için önemli bir etmenlerden birisiyse o özellikteki telefonlara daha dikkat etmenizde fayda var. Şayet fotoğrafçılık konusunda işiniz uzun sürecekse telefonun pil ömrünü de göz önünde bulundurmanızda fayda var. Bu bilgilerin yanında telefonda bakacağınız bir diğer şey OLED ekranlı bir telefonu tercih etmek size fayda sağlayacaktır. İşte piyasada bulunan en iyi kameralı telefonlar;

1- Google Pixel 2 / Pixel 2 XL

Google Pixel 2 serisi, arka kapağında bulundurduğu kameraları ve yazılımsal işleme özellikleri ile fotoğraf konusunda size çok iyi sonuçlar sunabiliyor. Telefonun en çok öne çıkan özelliği ise optik görsel dengeleme özelliği.

2- Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 ile çift kamerası sayesinde etkileyici fotoğraflar çekme olanağı sağlıyor. Flu arka plan, telefoto lens, hızlı deklanşör gibi özellikleri sayesinde profesyonel fotoğraf çekme olanağı sağlıyor. Note 8 ile çekeceğiniz tüm fotoğraflar düşük ışıklı ortamlarda bile keskin ve temiz.

3- Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus

Samsung S8 serisi şu an piyasada bulunan en iyi telefon. Bu özelliğini kameralarından da almıyor değil.

4- iPhone X

iPhone X gerek ön kamerası gerek arka kamerası ile şu ana kadar çıkan tüm iPhone serisindeki en iyi telefon. Çift arka kamerası sayesinde, düşük ışıklı ortamlarda ya da parlak ortamlarda bol iyi detayı yakalayarak profesyonel bir iş çıkarmayı başarıyor.

5- LG V30

16 MP kamera özelliği olan LG V30 sayesinde hızlı yakalamak istediğiniz fotoğrafları anında çekiyor. İkinci bir sensörü bulunduran telefon geniş açılı bir sensör ve fotoğraftan daha fazlasını almanıza olanak sağlıyor. LG V30'un bir diğer güzel yani profesyonel modu anlatarak öğretmesi sizi fotoğrafçılık anlamında geliştiriyor.

6- iPhone 8 Plus

iPhone X'den bir adım geride kalan 8 Plus, ikinci sensörünün diyaframı biraz daha geniş. Yani iPhone Plus 8'in düşük ışıklı ortamlarda performansı iPhone X'e göre biraz daha düşük.

 7- Huawei P10 Plus

P10 Plus'sın kamerasının birçok özelliğinin yanı sıra tüm kamera modlarının kullanım şekli kolay ayarlanmış.





PAYLAŞ