En iyi hikayeye sahip 9 oyun - Haberler - indir.com

En iyi hikayeye sahip 9 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-23 13:13:36
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Geni bir arşive sahip olan oyun dünyasına, her yıl yepyeni yapımlar eklenmeye devam ediyor. Bu yapımlar arasında, senaryosuyla oyun severleri büyüleyen birçok oyun da yer alıyor. Senaryo anlamında en iyi denilebilecek yapımlardan 9 tanesi ise şu şekilde;

9) Far Cry Serisi: Oyun Crytek tarafından gliştirilmiş, Ubisoft tarafındansa yayınlanmıştır. Crytek oyunun sadece ilk serisinde rol almıştır. Son çıkan Far Cry 3, Far Cry 4 serileriyle, oyuncuların beğenisini toplamayı başaran bir yapım olmuştur.

8) Red Dead Redemption: farklıtarzı ile oyun severlerin dikkatini üzerine toplayan Red Dead Redemption, 1911 yılının vahşi batısında geçiyor. Oyuncular, Red Dead Redemption'da vahşi batı çatışmalarının ortasında kalıyorlar.

7) Max Payne Serisi: bir intikam alma oyunu olan Max Payne serisi, giriş hikayesiyle oyun severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

6) Skyrim: Açık dünya oyunlarından biri olan Skyrim'in ana hikayesi haricinde yan hikayeleri de bulunuyor. Oyunun çıkışının üzerinden zaman geçmesine rağmen, sevilerek oynanan oyunlardan biri olmaya devam etmektedir.

5) Assassin's Creed Ezio Üçlemesi: Üçlemenin sevilmesinde büyük etkisi olan noktalardan biri Ezio karakteri olmuştur. Üçlemenin içerisine, Assassin's Creed 2, Brotherhood ve Revulations serileri girmektedir.

4) God of War Serisi: Oyunda Kratos'un Tanrı'lara karşı olan mücadelesi yer almaktadır. Kratos, Sparta ordusunun kahramanı ve oyunun baş karakteridir.

3) Mafia 1 ve Mafia 2: : .Serinin başka oyunları olsa da, oyuncuların en çok sevdiği oyunlar 1 ve 2'ncisi olmuştur. Bu iki serideki hikaye derinliği, oyuncuları daha çok çekmeyi başarmıştır.

2) Last of Us: Oyun dünyasının tanınan isimlerinden biri olan Last of Us, oyun tutkunlarının birçoğu tarafından olumlu eleştirilerle karşılanmıştır. Oyun bir virüs salgınına uğramış dünyada geçer.

1) The Witcher Üçlemesi: Yapım üç seri olarak çıkmıştır ve her çıkan seri bir öncekinden daha çok beğenilmiş ve her çıkan serinin öncekinden daha iyi olduğu söylenmiştir. Bu yapımda da ana hikayenin yanında yan hikayeler de bulunmaktadır.





PAYLAŞ