En İyi Hava Durumu Uygulamaları! - Haberler - indir.com

En İyi Hava Durumu Uygulamaları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-05 02:00:10
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Kötü hava koşullarına karşı tedbirli olamanızı sağlayacak olan bu uygulamalar ile her şeye hazırlıklı olabilirsiniz. İşte En İyi İos Hava Durumu Uygulamaları;

AccuWeather

Dünya genelinde çok sık kullanılan bu uygulamalardan  biri olan AccuWeather, 100+ Dilde destek sağlıyor.Oldukça başarılı hava tahminleri yapan uygulamada  hava durumu özeti ve ayrıntıları, saatlik, günlük ve 15 günlük hava tahmini, hareketli radar ve uydu görüntüleri gibi birçok araç yer almaktadır.

 

Meteoroloji Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tarafından hazırlanan bu uygulama iyi bir arayüze sahip.  iPhone ve iPad cihazlar için geliştirilen  uygulamada anlık hava durumu, sıcaklık, basınç, rüzgar, nem, dinamik görüntüler, gün doğumu ve gün batımı gibi bilgilerin yanında deniz suyu sıcaklıkları ve kar kalınlıkları gibi birçok parametreler yer almaktadır.

 

Swackett

Ücretsiz olarak sunulan bu uygulama birçok hava durumu kaynaklarından veri topluyor ve kaynak seçmeyi size bırakıyor. Uygulama iyi bir arayüze sahip ancak yukarıdakiler kadar gelişmiş bir arayüz yok. Sadece tasarım açısından iyi.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ