En İyi Fotoğrafçılık Uygulaması ! - Haberler - indir.com

En İyi Fotoğrafçılık Uygulaması !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 14:35:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

İlk uygulamamız VSCO Cam adında bir fotoğraf uygulaması olacak bu uygulamada fotoğraflarınıza istediğiniz efekti vererek harikalar yaratabilirsiniz

VSCO

VSCO indir - Android

VSCO indir - iOS

Vsco sayesinde özgürce fotoğraflarınıza efekt verebilmekte'siniz uygulama oldukça büyük bir kitleye sahip. Uygulamanın ücretli sürüm ise daha geniş bir özelliklere sahip eğer detaylandıracak olursak ücretli sürümde istediğiniz efektler mevcut bu efektler arasında bazı geniş donanımlı kameraya sahip cihazlarda görülen birçok yenilik vsco uygulamasında'da var.

Snapseed

Snapseed indir - Android

Snapseed indir - iOS

Snapseed ücretsiz bir uygulamadır. Uygulamanın asıl geliştiricisi yine Google'dir. Bu uygulamada birçok ince ayar yapabilmektesiniz uygulamanın ücretli sürümü yok ancak Vsco kadar olmasada birçok özellik bu uygulama'da mevcut. Eğer Vsco X alacak bütçeniz yoksa Snapseed uygulaması tam size göre.

Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe Photoshop Lightroom indir - Android

Adobe Photoshop Lightroom indir - iOS

Adobe'yi zaten bilirsiniz birçok edit programlarının yapımcısı Adobedir. Geniş kitleye sahip olan Adobe uygulaması'nın mobil sürümü ile birçok yaratıcı fotoğraf oluşturabilirsiniz. Adobenin bu uygulaması şuanda ücretsiz herhangi bir ücretli paket bulunmamakta içerisinde.





PAYLAŞ