En İyi Android Emulatorler (Windows) - Haberler - indir.com

En İyi Android Emulatorler (Windows)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 10:15:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Eğer İos  işletim sistemli bir cihaza sahip ve Android  cihazları test etmek istiyorsanız bir Android emulatör yüklemeniz gerekebilir. Yada bir gelişticiyseniz uygulamanızı test etmek istiyorsanız bu emulatörler ihtiyacınızı giderebilir.Windows için sunulan çok fazla emülatör bulunuyor ancak iyi ve kötü bir sürü yönleri olabilir sizin yerinize araştırdık ve bu uygulamaları listeledik. İşte O Yazılımlar;

Android Studio

Bu yazılım sayesinde Android uygulamalar hazırlayabilirsiniz. Google'nin resmi olan bu uygulaması içinde birçok cihaz emulatörü mevcuttur.

Andy

Bu yazılım sayesinde Android uygulamaları açabilir hatta oyunlar oynayabilirsiniz. Dediğimiz gibi iyi yada kötü bir sürü uygulama mevcut bu yazılım ise diğerlerine göre biraz daha stabil diyebiliriz.

Bluestack

Bu yazılımı bir yerlerden hatırlayabilirsiniz. Buda Andy gibi Android uygulamaları açmanıza olanak sağlar. Uygulama Andy'den bir tık geride diyebiliriz. Ancak kullanışlı bir uygulama.

Genymotion 

Bu uygulamada genelde düşük sistemli bilgisayarlar için uygundur uygulamanın düşük boyutuna rağmen pek çok güzel yönleri var. Gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz.

Emu

Bu yazılımda daha düşük sistemler için önerebileceğim en iyi uygulamadır. Pek çok güzel yönü mevcut ve sürekli güncel bir uygulamadır.





PAYLAŞ