En İyi 5 Oyuncu Klavyesi - Haberler - indir.com

En İyi 5 Oyuncu Klavyesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-11 16:43:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Video oyunlarına gerçekten bağımlı olanlar için, kullandıkları aksesuarlar da büyük önem taşıyor. PC platformu oyuncuları, oyundaki başarılarını arttırabilmek adına, kendine özel olarak üretilmiş fareleri ve klavyeleri tercih ediyorlar. Bu anlamda 2018 yılının en iyi oyun klavyelerine göz atarsak, ilk 5 listesine şunlar girebilir;

1-      Corsair K95 RGB Platinum

Hız konusunu ön planda tutanlar için, Corsair K95 RGB Platinum birçok rakibinin önüne geçebilir. Klavyenin bilek desteği ve 16.8 milyon renk barındıran aydınlatması bulunuyor. Ülkemizdeki satış fiyatı ortalama bin lira civarında.

2-      Razer Ornata

Mecha-Membran anahtar teknolojisine sahip olan Razer Ornata, diğer klavyelere göre daha kısa tuşlara sahip. Hafif ve portatif bir yapıya sahip olan tuşlar, oyuncuların kullanımını kolaylaştırmayı amaçlıyor ve mekanik sesler çıkarıyor. Klavyenin ülkemizdeki ortalama fiyatı 400 ' 500 TL arasında.

3-      Logitech G810

Daha yumuşak bir oyun deneyimi isteyen oyun tutkunları için üretilmiş olan Logitech G810, tasarımındaki incelikle de ön plana çıkıyor. Logitech G810'un Türkiye'deki ortalama fiyatı 500 TL.

4-      Razer BlackWidow Chroma V2

Listenin en iyilerinden biri olarak gösterilebilecek olan Razer BlackWidow Chroma V2, oyun tutkunlarının da en çok tercih ettiği modellerden biri. Tercihinize göre, klavyenize takabileceğiniz bir bilek desteği ve gürültülü ya da sessiz kullanabilme seçeneğini tamamen size bırakıyor. Razer BlackWidow Chroma V2'nin Türkiye'deki ortalama fiyatı 850 TL.

5-      SteelSeries Apex M500

Sade bir tasarım arayanlar ve oyun dışındaki kullanımda da rahat etmek isteyenler için tercih SteelSeries Apex M500'den yana kullanılabilir. Bununla beraber, bütçe olarak da uygun bir şey arasanız, SteelSeries Apex M500'ün Türkiye'deki ortalama fiyatı 300 ' 350 TL.





PAYLAŞ