Google Play ve App Store’da en çok kullanılan ve en başarılı dil öğrenme uygulamalarından 20 tanesini sizler için derledik. bu uygulamalar ile 100’den fazla dili akıllı telefonunuz ile öğrenebilirsiniz. Bazı uygulamalar hocalar ile birebir sohbet ederek dil öğrenmenizi sağlarken bazı uygulamalar ise uygulama içi sorular ile dil öğrenmenizi sağlıyor.

1. Duolingo (Android/iOS)

Eğer hızlı, eğlenceli ve ücretsiz bir şekilde İngilizce öğrenmek istiyorsanız, sizin için Duolingo?dan daha iyi bir seçenek yok.

2. Memrise (Android/iOS)

2017’nin en iyi uygulaması olarak seçilen Memrise, çeşitli dilleri tek bir uygulama üzerinden öğrenmenizi sağlıyor.

3. Mondly (Android/iOS)

Günlük ücretsiz derslerle dil öğrenebilmenizi sağlayan Mondlyile İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca, Rusça, Amerikan İngilizcesi, Norveçce, Danca, İsveçce, Korece, Japonca, Çince, Arapça, Flemenkce, Tayca, Yunanca, Romence, Vietnamca, Endonezya Dili, Hintçe, İbranice, Lehce, Bulgarca, Ukraynaca, Çekce, Hırvatca, Fince, Persçe(Farsça), Macarca, Afrika Dili ve Türkçe dillerini ücretsiz olarak öğrenme olanağı sunuyor.

4. Busuu (Android/iOS)

Her gün 30 bin kişinin daha katıldığı bu dil öğrenme uygulamasında 70 milyon kişi ile birlikte dil öğrenebiliyorsunuz. En çok konuşulan 12 dilden istediğinizi öğrenebileceğiniz bu uygulama ile dilinizi geliştirebilirsiniz.

5. Babbel (Android/iOS)

14 öğrenim dili mevcut olan Babbel sayesinde İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Türkçe, Lehçe, İngilizce, Endonezyaca, Hollandaca, Danca, İsveççe ve Norveççe dillerini öğrenebilirsiniz.

6. Quizlet (Android/iOS)

Quizlet, öğrendiklerinizi çalışmanın ve çok iyi öğrenmenin en kolay yöntemidir. Siz de kendi kartlarınızı ve çalışma setlerinizi oluşturabilir veya diğer öğrencilerin oluşturduğu milyonlarca setten birini seçebilirsiniz. Hem en popüler eğitim uygulaması hem de yabancı dilleri, tarihi, yeni kelimeleri ve fen bilimlerini hızlı ve etkili şekilde öğrenmeyi sağlayan bir uygulama olduğundan 20 milyondan fazla öğrenci Quizlet’te ücretsiz çalışma setlerini kullanıyor.

8. Lingualeo (Android/iOS)

İngilizceni istediğin zaman, istediğin yerde geliştir. Lingualeo’nun eğlenceli ve benzersiz özellikleri ile İngilizce’yi hızla ve kolayca öğrenmek mümkün.

9. Voscreen (Android/iOS)

Voscreen ücretsiz bir İngilizce öğrenme ve geliştirme platformudur. Filmler, müzik videoları, belgeseller ve çizgi filmler izleyerek İngilizce öğrenin. Voscreen size kısa videolar izleterek İngilizce öğreniminize katkı sağlar. Hayatın her alanından videolar ile hızlı bir şekilde öğrenirken aynı zamanda eğlenirsiniz. İngilizce kelime hazneniz her kullanımda gelişir. Voscreen her seviye ve yaş için uygundur. Uygulama menüsünden uygun bölümleri seçebilirsiniz. Sürekli gelişim göstermeniz için her gün en az 20 dakika oynamanızı tavsiye ediyoruz.

10. Cambly (Android/iOS)

Cambly, İngilizce’yi kolay bir şekilde öğrenmenize yardımcı olacak arkadaş canlısı, sabırlı ve ana dili İngilizce olan eğitmenlerle online İngilizce dersleri yapmanızı sağlar İngilizce?nizi ister kariyerinizde ilerlemek ister seyahat etmek isterseniz de kişisel gelişiminiz için geliştiriyor olun; Cambly öğretmenleri size her aşamada yardımcı olur. Cambly ile İngilizce kelime öğrenme, iş İngilizcesi veya farklı diyaloglar üzerine çalışabilir ve konuşma veya dil bilgisi alıştırmaları yapabilirsiniz.

11. English Ninjas (Android/iOS)

İyi İngilizce konuşabilmenin en etkili yolu; anadili İngilizce olan insanlar ile konuşarak pratik yapmaktır. English Ninjas üyeliğin ile istediğin her an eğitmenler ile birebir görüşmeler yapabilirsin. Eğitmenler; yani İngilizce Ninjalar; dünyanın farklı ülkelerinde yaşıyorlar. Konuşmaktan ve sohbet etmekten büyük keyif alıyorlar ve senin de daha iyi İngilizce konuşman için buradalar.

12. Speaky (Android/iOS)

Speaky, dünya çapında dil partnerleri bulmana yardımcı olan %100 ücretsiz bir uygulamadır! Uluslararası dil değişimi topluluğumuza katıl ve pratik yaparak dil öğrenmenin faydalarını keşfet. Zaman kaybetmeden dil becerilerini geliştir!

13. Hinative (Android/iOS)

Speaky’de İspanyolca, Fransızca, Almanca, Çince, Arapça ve daha 110’dan fazla dilde anadili konuşucusu olan arkadaşlarla bağlantı kurup; en hızlı, en etkili ve doğal yolla , dil geliştir ve öğren! Gerçek hayatta tandem partneri (örn. dil değişim partneri) bulmak senin için zorsa, Speaky tam sana göre! Dil öğrenmek için tandem partneri bulmak hiç bu kadar kolay, erişilebilir ve anında olmamıştı!

14. HelloTalk Dil Değişimi (Android/iOS)

Öğrenmek istediğiniz dili seçin (seçebileceğiniz 100ü aşkın dil mevcut) ve neredeyse hemen bu dilin anadil konuşurlarıyla irtibata geçerek hızlı bir şekilde öğrenmeye ve pratik yapmaya başlayın.

15. Rosetta Stone (Android/iOS)

İspanyolca (Latin Amerika veya İspanya), İngilizce (ABD veya İngiliz), Fransızca, İtalyanca, Almanca, Çince (Mandarin), Arapça, Hollandaca, Filipinli (Tagalog), Yunanca, İbranice, Hintçe, İrlandaca, İtalyanca, Japonca, Korece bilgi Pers (Fars), Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, İsveççe, Türkçe ve Vietnamca dillerini öğrenebileceğiniz Rosetta Stone uygulaması sayesinde kolayca dil öğrenebilirsiniz.

16. Aco ile İngilizce öğrenmek (Android)

Bu all-in-one ingilizce öğrenme uygulaması ingilizce okuma, yazma, dinleme, konuşma, konuşma, telaffuz, çeviri, dilbilgisi ve kelime ile size yardımcı olur. Şimdi bir İngiliz dersi almadan ingilizce gazetesine öğrenebilirsiniz. Eğer bir İngiliz sınıf katılıyor olmadan ingilizce eğitim alabilirsiniz. ingilizce yazma, İngilizce okuma, şimdi yoldayken, ücretsiz ingilizce öğrenebilirsiniz!

17. HiNative (Android/iOS)

dil öğrenimini geliştirmek için o dilin anadil olduğu ülkedeki yerlilerle konuşabildiğiniz dil öğrenme uygulaması olan HiNative, 120’nin üzerinde dil desteği ile tüm dünya parmaklarının ucunda

18. İngilizce öğrenmek ABA English (Android/iOS)

İngilizce mi öğrenmek istiyorsunuz? First, Advance veya TOEFL sertifikası mı almanız gerekiyor? ABA English uygulaması ile, filmler ve özel öğretmenler yardımıyla İngilizce öğrenmek çok kolay.

19. Lingvist (Android/iOS)

Yoğun kişiler için en etkili dil öğrenme uygulaması. daha çabuk Almanca veya Rusça Fransızca, İspanyolca, öğrenin. Lingvist izlenebilir ilerlemeyle seviye atlatmak dil öğrenme gücü, bildiklerini göre size uyum makine öğrenimi kullanır. Dil öğrenme gücünü artırmak için Şimdi deneyin!

20. Editörün Önerisi: Dyned (Windows)

Bu kadar uygulama arasından hangisini kullanmakta kararsız mısınız? eğer ilkokul veya ortaokul’da okuyorsanız sizler için şiddetle tavsiye ettiğimiz bir uygulama var. Dyned!

Dyned, ilköğretim okullarında uygulanan bilgisayar destekli dil eğitim programıdır. Kurulumu oldukça basittir. Gayet kolay bir kullanıma sahiptir. Program, bilgisayar programcıları, sanatçılar ve nöroglardan oluşan büyük bir ekip tarafından, hazırlanan uygulama, dil öğrenim uygulamaları arasında öğrenciler tarafından en çok kullanılan uygulamadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir