Dilimize İtalyancadan geçen Tavla kelimesinin kökeni tahtadır. Tavla oyun tahtası 24 haneden oluşuyor. Oyunun başında oyuncu 15 pulunu tavla tahtasında nasıl yerleştireceğini aşağıdaki resimde görülüyor. Tavla oyunun amacı pulları tahtanın diğer tarafına getirmek. Bunu yaptıktan sonra rakip pullarını toplamadan önce tüm pulları toplamak gerekir. Tavla tahtasından tüm pullarını ilk olarak toplayan oyuncu, oyunu kazanmış oluyor. Biz de bu yazımızda hem tavla oyunundan bahsetmiş olduk, hem de sizler için Google Play ve App Store üzerinden en çok indirilen Tavla oyunlarını listeledik.

Tavla Plus (iOS Android)

Facebook’ta yüzbinlerin oynadığı Tavla Plus şimdi akıllı telefonlarınızda! Facebook’ta en çok oynanılan Tavla oyunu Tavla Plus, şimdi akıllı telefonlarda oynanabilir.

Backgammon Free (iOS / Android)

Backgammon Free, uygulaması stratejik olarak taşları hareket ettirerek oynayacağınız beceri oyunu sunan bir yazılımdır. Uygulama, kullanıcılara farklı seçenekler ile tavla oynama, oynanan oyunu daha keyifli hale dönüştürme gibi seçenekleri sunan, Android veya iOS işletim sistemli mobil cihazlar ve tabletler için ücretsiz olarak sunulan bir yazılımdır.

Tavla Online (Mynet) (iOS)

Tavla severlerin yıllardır vazgeçilmezi olan ve Facebook’un efsanevi oyunu Mynet Tavla Oyunu artık akıllı telefonlarınızda! Üstelik BEDAVA indirebilir ve dilediğinizce Tavla oyunu oynayabilirsin! ÇANAK kırmalı ve SEVİYE ilerlemeli 101 Okey Yüzbir, Çanak Okey, King, Batak gibi klasik Türk oyunlarının yapımcısı MYNET tarafından geliştirilen Tavla plus oyununda ister yeni oyun arkadaşlarıyla tanışıp sosyalleş istersen Facebook arkadaşlarınla Tavla oyna! Mynet Tavla’yı Facebook hesabınızı kullanmadan Misafir olarak da oynayabilirsin. Günün her saati gerçek oyuncularla online ve mobil olarak canlı Tavla oynamanın tadını çıkar!

Tavla Kral (iOS Android)

Bu oyun ile birlikte istediğiniz tavla özelliklerinizi kendinize göre kişiselleştirilebilir, arkadaşlarınızla ya da misafir oyuncu olarak katılan diğer oyuncularla zekanızı test edebilirsiniz. Dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zaman oynayabileceğiniz oyunu online olarak oynayabilirsiniz. Kendi odalarınızı yaratarak misafirlerinizi bekleyebilirsiniz ya da açılmış odalara katılabilirsiniz.

Backgammon Live: Tavla Oyna (iOS / Android)

Bu klasik masa oyununda, dünyanın dört bir yanından insanlara karşı becerilerini test et. Binlerce yıldır oynanan tavla oyunu arkadaşlarınla oynayabildiğin en iyi ücretsiz oyunlardan biri olmuştur. En iyi online strateji masa oyunlarından birinde milyonlarca oyuncuya hemen katıl! Giderek zorlaşan rakiplere karşı giderek zorlaşan çok oyunculu oyunlarda oynarken becerilerini geliştir. Canlı tavla oyunu turnuvalarında dünya genelinden oyunculara katıl ve rakiplerinin bir profesyonel gibi ne oynadığını göster!

Tavla – Lord of the Board (iOS / Android)

Masa oyunları ve diğer çok oyunculu oyunlar hakkında tüm bildiklerini unut Backgammon ? Lord of the Board, şu an piyasadaki en rekabetli ve en sürükleyici oyunlardan biri! Tavla turnuvalarını kazanmanın ve liderlik panosunun en üst seviyesine ilerlemenin verdiği adrenalini, başka hiçbir şey veremez. Çok oyunculu online oyunlar topluluğumuza katıl ve bugün, hemen başla!

Tavla (iOS Android)

İnternetsiz tavla ile yapay zeka karşısında galip gelmeye çalışın!

Batak Okey Tavla Seti (iOS Android)

En popüler sekiz masa oyununu tek uygulama içinde sınırsız oynamanın keyfini çıkarın

Tavla – Masa Oyunu (iOS / Android)

Popüler masa oyunu Tavla’nın resmi LITE Games sürümünü çevrimdışı ve çevrimiçi çok oyunculu modlar ile akıllı telefon ve tablet cihazınızdan hemen ücretsiz oynayabilirsiniz.

Tavla Pasha (iOS)

Pasha Tavla internet üzerinde online tavla oynayabileceğiniz en iyi tavla oyunu ve profesyonel bir uygulamadır. Farklı kategorilerde oluşturulmuş salonlarda açılmış oyunlara hemen katılabilir veya maç uzunluğu ve çip miktarı belirterek özel masa açabilirsiniz. Tamamlanmış tüm maçları bilgisayarınızdan otomatik analiz ederek sizin ve rakibiniz tüm yaptığı hamleleri tekrar inceleyebilirsiniz. Bu uygulama tavla öğrenme becerinizi ve tecrübenizi zaman içinde geliştirmeye yardımcı olacaktır. Pasha Tavla üzerinden yaptığınız tüm maçların sonuçlarını ve zar istatistiklerini her zaman inceleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir