En Çok İndirilen Resim Editörü Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Resim Editörü Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 9 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-15 23:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Her gün Facebook?ta 350 milyondan fazla ve Instagram?da 95 milyondan fazla fotoğraf paylaşılıyor. Fotoğrafları ailemiz ve arkadaşlarımızla paylaştığımızda, iyi görünmesini istiyoruz. Bu nedenle, fotoğrafları düzenlemenize izin veren uygulamalar çok popüler hale gelmiştir.

Filtreler, parlaklık, vinyet ve kırpma gibi fotoğraf düzenleme araçlarına sahip birçok uygulama seçeneği vardır, ancak hangilerinin en iyisi olduğuna karar vermek zor olabilir. Biz de en iyi fotoğraf düzenleme, resim editörü uygulamalarını sizler için derledik.

Adobe Photoshop Express (iOS/Android)

Adobe Photoshop Express uygulamasında birçok gelişmiş düzenleme araçları ve filtreler mevcuttur. Photoshop Express, kırpma, düzeltme, döndürme, çevirme, renk değiştirme, kırmızı göz giderme, renk tonu, parlaklık ve beyaz dengesi gibi kontrol araçlarına sahiptir. Ayrıca Photoshop Express'in Vibrant, Superpunch ve Glow gibi filtreleri vardır. Ayrıca fotoğraflara kenarlıklar ve çerçeveler ekleyebilirsiniz.

AutoDesk Pixlr (iOS/Android)

AutoDesk Pixlr, efektler, bindirmeler ve filtrelerden oluşan 2 milyondan fazla bileşene sahip olan ücretsiz bir fotoğraf editörü uygulamasıdır. Pixlr'ı kullanarak çeşitli, arka plan ve boşluk düzenleme seçenekleriyle fotoğraf kolajları oluşturabilirsiniz. Ayrıca uygulamada rengi dengeleyen bir Otomatik Düzeltme özelliği de vardır.

Fotoğraflar kalem çizimleri ve mürekkep taslakları ile stilize edilebilir. Lekeleri temizleyebilir, kırmızı gözleri düzeltebilir ve dişlerinizi beyazlatabilirsiniz. Ayrıca resmin üzerinde yazılar da yazabilirsiniz.

Camera+ (iOS)

Camera+'da, dokunmaya maruz kalma ve odaklanma gibi pek çok karmaşık fotoğraf düzenleme araçları bulunur. Keskin fotoğraflar çekmenizi ve 6x'e kadar yakınlaşmanızı sağlayacak bir Sabitleyici çekim modu bulunmaktadır. Camera + 'nın en iyi özelliklerinden biri, düşük aydınlatma koşullarında dahi fotoğrafları iyileştirmek için akıllı ayarlamalar yapan özelliğidir. En uygun ayarda çekim yapmanızı sağlamak için Camera+ içine yerleştirilmiş Yemek, Gün Batımı, Gece, Portre ve Plaj gibi birçok sahne modu bulunmaktadır.

Camera+ kullanarak fotoğraf çekerken, "Ufuk Seviyesi" özelliğini kullanmanızı tavsiye ederiz çünkü bu özellik eğri ışımaları önlemeye yardımcı oluyor ve daha güzel fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Camera+ ayrıca, fotoğrafları dokunmak için seçebileceğiniz çeşitli sınırlara sahiptir. Camera+aynı zamanda efektler ("Grunge", "So emo" vb.), Fırçalama, katman oluşturma, beyaz dengeleme, dokunma kırmızı göz giderme, vinyet ve ton değiştirme gibi özellikler de bulunduruyor.

Camera360 (iOS/Android)

Camera360'ın dünyada 700 milyondan fazla kullanıcısı var. Bu uygulama özellikle Asya'da popüler olmakla birlikte birkaç ünlü tarafından da kullanılıyor. Camera360 uygulamasında 200'den fazla filtre mevcut. Ayrıca canlı yüz efektleri ve çıkartmalar kullanarak fotoğraflarınıza biraz yaratıcılık katabilirsiniz.

FaceTune (iOS / Android)

FaceTune gülümsemeleri genişletebilir ve dişleri aydınlatabilir. Ayrıca sivilceleri ve lekeleri gidermek ve gözlerin altındaki koyu halkaları aydınlatmak için de kullanılabilir. Ayrıca, kırmızı ve beyaz göz etkilerini de kaldırabilir. Yine FaceTune ile yüz hatlarını düzeltebilir, burnu yeniden şekillendirebilir, dudaklarınıza renk ekleyebilir ve allık gölgeleri ve göz farı uygulayabilirsiniz.

Flickr (iOS/Android)

Flickr 2004'ten beri en popüler profesyonel fotoğrafçı topluluklarından biridir. Yahoo! 2005 yılında fotoğraf sosyal ağının büyümesini ölçeklendirmesini sağlayan Flickr'ı satın aldı. Şu anda Flickr'da paylaşılan 12 milyardan fazla fotoğraf var. Ve Flickr tüm kullanıcılarına 1 TB ücretsiz depolama alanı sunuyor. Flick'in mobil uygulaması fotoğraf düzenlemenizi, kamera rulosundan filtreler eklemenizi ve kırpma görüntüleri oluşturmanızı sağlar.

Fotoğraflarınızda gelişmiş istatistikler, reklamsız tarama deneyimi, masaüstü otomatik yükleme aracı, Adobe Photoshop CC ve Lightroom CC için bir yıllık bir abonelik ve diğer daha küçük özellikler sunan Flickr'ın profesyonel bir sürümü var. Flickr'ın profesyonel sürümü aylık 5.99 Dolar veya yılda 49.99 Dolar maliyetindedir.

Google Photos (iOS)

Google Fotoğraflar, Google+ 'dan dönen ve Picasa'dan geliştirilen sınırsız ücretsiz bir fotoğraf ve video depolama hizmetidir. Google Fotoğraflar da Google Drive ile sıkı bir şekilde entegre edilmiştir.

16 megapiksele kadar olan fotoğraflar ve 1080p çözünürlüğe kadar videolar Google Fotoğraflar'a ücretsiz yüklenebilir. Bununla birlikte, daha kaliteli fotoğraflar ve videolar Google Drive depolama alanınızı tüketebilir.

Fotoğraflar yüklendikten sonra Google, kullanıcıların fotoğraflarındaki kişileri, yerleri, tarihleri ??ve konuları aramasına izin verir. Örneğin, "Florida'da plaj" arayabilir ve o sorgu ile alakalı fotoğrafları bulabilirsiniz.

Fotoğrafı açıp kalem simgesine dokunduğunuzda, uygulama düzenleme moduna geçer. Buradan Işık, Renkli, Pop ve Vinyet efektlerini ayarlayabilirsiniz. Google Fotoğraflar'da ayrıca filtreler, kırpma araçları ve döndürme araçları bulunur. Bir diğer kullanışlı özellik, Google Fotoğraflar'ın, patlamalı modda fotoğraf yüklediğinizde her bir çekimi incelemenize izin vermesidir. Daha sonra düzenlemeleri beğenmediğinize karar verirseniz, fotoğrafları orijinal haline geri döndürebilirsiniz.

Instagram (iOS/Android)

Instagram, 500 milyondan fazla kullanıcısı olan en popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulamalarından birisidir. Instagram'daki fotoğraflar özel veya genel olarak paylaşılabilir.

Instagram?da fotoğraf yüklerken aralarından seçim yapabileceğiniz birçok filtre vardır: ayarla / kırpma, parlaklaştırma, kontrast, yapı, sıcaklık, doygunluk, renk, solma, vurgular, gölgeler, vinyet, eğik kaydırma ve keskinleştirme gibi birçok düzenleme araçları bulunmaktadır.

Microsoft Selfie (iOS/Android)

Microsoft, mobil platformlar için Microsoft Selfie adında sağlam bir fotoğraf geliştirme uygulaması geliştirdi. Microsoft Selfie, benliklerini geliştirmek için yaş, cinsiyet, ten tonu, aydınlatma ve diğer bazı değişkenleri göz önüne alır. Microsoft Selfie uygulamasındaki en iyi özelliklerden birine Intelligent Portrait Enhancement - fotoğrafları bir tıklama ile düzeltir. Loş ışıklı durumlarda, Denoise modu otomatik olarak etkinleştirilir - burst fotoğrafları kullanarak gürültüyü azaltır. Arkadan aydınlatılmış fotoğrafları düzeltecek otomatik pozlama özelliği vardır.

PicsArt (iOSAndroidWindows)

PicsArt en çok sevdiğim mobil fotoğraf uygulamalardan biridir, çünkü bir ton özellik taşıyor. PicsArt şu ana kadar 300 milyon kez indirildi ve fotoğraf düzenleme, kolaj yapma ve çizim için kullanılabilir. Ayrıca, fotoğraflarınızı paylaşmak için dahili bir sosyal ağ da vardır. Kırpma, perspektif, esnetme, eğim kaydırma, sanatsal filtreler, kenarlıklar, maskeler, metin, lens parlaması ve konuşma balonları gibi araçları içerir. PicsArt indirmekten ücretsiz, ancak Love Quotes, Dövme Fontları ve Birthday Frames gibi ek araçlar satarak gelir elde ediyor.

Prisma (iOS/Android)

Prisma, fotoğraflarınızı ve videolarınızı Van Gogh, Munk, Picasso ve Levitan'ın stillerinden esinlenerek sanata dönüştüren bir mobil uygulama. Uygulamayı kullanırken fotoğraf veya videoyu almanız veya kamera rulonuzdan bir tane seçmeniz ve filtreyi seçmeniz yeterlidir. Prisma, her yaratıcı filtreyi fotoğraflara ve videolara uygulamak için derin öğrenme algoritmaları kullanıyor.

Photo Editor by Aviary (iOS/Android)

Aviary uygulaması, filtreler, çıkartmalar, çerçeveler ve diğer çeşitli düzenleme araçlarına sahiptir. Aviary etkilerinin 1.500 'undan fazlası ücretsizdir. FaceTune gibi Aviary, lekeleri silmek ve dişleri beyazlatmak için kolaylık sağlar. Aviary'nin Fotoğraf Editörü'nden hoşlanmamı, yaratıcı fotoğraf profesyonellerini destekleyen bir çevrimiçi portföy hizmeti olan Behance ile entegre olması.

Repix (iOS/Android)

Repix, 15 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Repix'in 25 efekt fırçası ve 16 filtresi vardır. Aralarından seçim yapabileceğiniz 10'dan fazla çerçeve de vardır. Ayrıca parlaklık ve doygunluk kontrolleri gibi düzenleme araçları da vardır. Ve fişekler ve posterleme gibi yaratıcı özellikleri var.

Snapseed (iOS/Android)

Snapseed, Google'ın 2012'de satın aldığı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Snapseed, kırpma, döndürme, perspektif, fırça, beyaz dengesi ve vinyet dahil 25 araçtan oluşmaktadır. Ve Snapseed, RAW DNG dosyalarını düzenleme imkânı sunuyor.

En sevdiğim Snapseed özelliklerinden biri, görüntülere Bokeh efekti ekleyen Lens Bulanıklığı'dır. Ayrıca, moda çekimleri ve portreler için de iyi çalışan, etkileyici bir parlaklık özelliği var. Diğer filtrelerin bazıları HDR Scape, Drama, Grunge, Grainy Film, Vintage, Retrolux, Noir ve Siyah Beyaz'tır. Snapseed ayrıca çerçeveleri destekler. Ve gözlere odaklanıp yüze özel aydınlatma ekleyebilirsiniz.





PAYLAŞ