Okey oyunu ülkemizde en çok oynanan masa oyunlarından birisidir. Günümüzde akıllı telefonlarda, bilgisayarlarda, kafelerde, kahvehanelerde en çok oynanan masa oyunu olan Okey’in çıkışı çinlilere aittir. Türkiye’de oynanan oyun kuralların değiştirilmiş halidir. Eski zamanlarda bu oyun özürlü çocuklara renkleri ve sayıları öğretmek amaçlı da kullanılmıştır. Biz de bu yazımızda hem Okey oyunundan bahsetmiş olduk, hem de sizler için Google Play ve App Store üzerinden en çok indirilen Okey oyunlarını listeledik.

Okey! (iOS / Android)

Türk insanının en çok sevdiği okey oyununun teknolojiyle en güzel birleşimi. Evde, yolda, bayırda, çayırda istediğiniz zaman oynayın. Bu Okey oyunu online değildir. Bu Okey oyununda gelişmiş yapay zekaya karşı oynuyorsunuz. Bu sayede internet baglantisina ihtiyac duymadan oyunu oynayabiliyorsunuz ve diger oyuncularin tas atmasini beklemekle vakit kaybetmiyorsunuz.

Okey Plus (iOS / Android)

Okey Plus, uygulaması klasik okey ile sosyal alan okey oynama seçenekleri ile sunulan bir yazılımdır. Uygulama, kullanıcılara tahta üzerine 14 taş vererek ardışık olarak tek renk veya renkli olarak aynı sayı dizimi şeklinde oynama imkanı sunan, eğlencesi yüksek bir yazılımdır.

Çanak Okey (iOS / Android)

Çanak Okey; Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve tamamen ücretsiz bir okey oyunudur. Çanak Okey uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyerek okey oynayabilir ve boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz. Ayrıca Çanak Okey’i misafir olarak Facebook hesabınızla oynayabilirsiniz. Dilerseniz listenizde bulunan arkadaşlarınızla oynayabilir, dilerseniz de yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşebilirsiniz. Uygulama her gün için size ücretsiz olarak Mynet Lirası hediye ediyor.

101 Yüzbir Okey Plus (iOS / Android)

101 Yüzbir Okey Plus adlı bu uygulamayla yüzbir veya okey oynamak çok daha keyifli. İnternete erişiminizin olduğu her yerde dilerseniz facebook üzerinden arkadaşlarınızın odasına girip arkadaşlarınızla sohbet ederek oynayabilirsiniz, dilerseniz hiç tanımadığınız insanların kurduğu odalara girip yeni dostlukların kapısını açabilirsiniz. Tabii ki sadece odalara girme gibi bi zorunluluğunuz yok, isteğinize bağlı olarak da odayı tamamen kendiniz açıp katılımcı bekleyebilirsiniz.

Okey (iOS / Android)

Hepimizin bildiği ve severek oynadığı bir oyun olan okeyi istediğiniz heryerde oynamanıza olnak sağlayan bir uygulama. en önemli özelliği ise yarım bıraktığınız hiçbir oyunun bilgilerinin silinmemesi. Dilediğiniz zaman yarım kalan oyununuza devam edebilirsiniz.

Çanak Okey Plus (iOS / Android)

Facebook?da 1.000.000 ‘dan fazla kişinin oynadığı Çanak Okey Plus şimdi akıllı telefonlarınızda, hem de ÜCRETSİZ!

Okey İnternetsiz (iOS / Android)

İnternetsiz Okey şimdi android mobil telefonlarda ve tabletlerde! Okey’i ücretsiz indir ve android telefonununda istediğin yerde istediğin zaman internetsiz oyna. Çanakları kır ve milyonlarca çip kazan! ÇANAK kırmalı ve SEVİYE ilerlemeli OKEY geliştirilmiş oyun keyfi ile hizmetinizde.

Okey 101 (iOS / Android)

Akıllı telefonlarınızda normal okey oynamaktan sıkıldıysanız sizlere Okey 101 uygulamasını öneririz. Okey 101 uygulaması, Okey zevkinizi katlıyor.

101 Okey HD (iOS / Android)

101 Okey HD Oyununu internete bağlanma zorunluluğunuz olmadan çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. 101 Okey Kahvelerde daha çok erkekler tarafından oynanan bir oyun olma özelliğine sahiptir. Beyin gücünüzü çalıştırma ve hesap işlem kabiliyetinizi artırmaya yönelik bu uygulama ile hem zekanızı geliştirecek hem de yenmenin zevkine varacaksınız. Katlamalı ve Katlamasız oyun seçeneğiyle HD kalitesine sahip olması da sizi oyuna bağımlı hale getirecek.

101 YüzBir Okey Çanak (iOS / Android)

Facebook’ta yüzbinlerce kişi tarafından severek oynanan 101 okey oyunu eklenen Çanak özelliğiyle artık çok daha heyecanlı, üstelik en seri, en hızlı ve HD kalitesinde 101 Okey’de yüzbinlerce Facebook oyuncusuna karşı 101 YüzBir Okey sohbet keyfini çıkar!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir