En Çok İndirilen Araba Yarışı Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Çok İndirilen Araba Yarışı Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-29 23:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Traffic Racer (Android / iOS)

Traffic Racer uygulaması ile yüksek hız ve tehlikeli makaslar yaparak eğlenceli bir yarışın içerisine girebilirsiniz.

Uygulama içeriğinde bulunan muhteşen görsel efektleri ve gerçekçi sürüş hissi ile adrenalin dolu bir yarış yapabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. Oyunun amacı olabildiğince hızlı yol almak ve en fazla mesafeyi katetmektir. 

Hill Climb Racing (Android / iOS)

Eğlenmeye hazır mısınız? Hill Climb Racing  oyunu ile keyifli dakikalar sizi bekliyor. Newton Bill ile yapacağınız keyifli seyahat sırasında size gerçek turbo sesli motorlu araç ile size eşlik edecek.

Bu seyahati farklı yol şartları ve ortamlarda daha da heyecanlı hale getirmek sizin elinizde. Oynarken fizik kanunlarını da göz ardı edemeyeceğiniz bu oyunda zorluklarla karşı karşıyasınız.

Dr. Driving (Android / iOS)

SUD Inc. tarafından geliştirilen ve yayınlanan Dr. Driving oyunu 13 farklı araba seçeneğiyle herkesin zevkine hitap edecek, Dr. Parking serisinin en hızlı ve eğlenceli Android uygulamalarından biridir.

Tamamen ücretsiz olarak Android telefonlarınıza ve tabletlerinize indirebileceğiniz bu muhteşem oyunda tek yapmanız gereken ekranın sağ alt köşesinde bulunan direksiyonu ve sol alt köşesinde bulunan gaz pedalı ile fren pedalını kullanarak hızlı bir şekilde size verilen görevleri tamamlamak ve para kazanmaktır. Kazandığınız bu para ile dilerseniz yeni bir araba satın alabilirsiniz dilerseniz de mevcut arabanıza bakım yaptırabilirsiniz.

Traffic Rider (Android / iOS)

Traffic Racer'ın yaratıcılarından bir diğer başyapıt. Bu sefer, motosikletin tekerleklerinin arkasında çok daha ayrıntılı bir oyun deneyimi yaşıyorsunuz, aynı zamanda eski okulun eğlenceyi ve basitliğini de muhafaza ediyorsunuz.

Traffic Rider, tam bir kariyer modu, birinci şahıs bakış perspektifi, daha iyi grafikler ve gerçek yaşam kaydedilmiş bisiklet sesleri ekleyerek sınırsız yarış türünü yepyeni bir seviyeye taşıyor. Pürüzsüz çarşı yarışının özü hala var, ancak bir sonraki kuşağın kabuğunda. Sonsuz otoyol yollarında bisikletinize binerek trafiğe gelin, yükseltin ve kariyer modundaki görevleri yenmek için yeni bisikletler satın alın.

Hill Climb Racing 2 (Android / iOS)

Dünya çapında milyonlarca kez indirilen Hill Climb Racing 2  benzersiz ayarlama seçenekleri ile birçok farklı araçlara sahip olabilirsiniz. Aracınızı seçerken en güçlü olanı seçmeye özen gösterirseniz engelleri yolları daha kolay aşabilirsiniz.  Birçok farklı otomobille benzersiz ortamlarda yeni eşsiz zorluklar yaşayın. Rakibinizi yenmek ve aracınızı ayarlamak ve daha yüksek pozisyonlara ulaşmak için büyük ikramiyeler toplamak. Engebeli arazilerde engelleri aşarak, herkesi yenmeye hazır olmalısın. 

Asphalt 8: Airborne (Android / iOS)

Gameloft tarafından hazırlanan ve yayınlanan Asphalt 8: Airborne oyunu ile yer çekimini toz duman edeceksiniz. %80' i yeni 47 adet yüksek performanslı araba ve yepyeni fizik motoruyla güçlendirilmiş gerçekçi ses deneyimleriyle en iyi androıd yarış oyunları serisinin sonuncusu olan bu muhteşem oyunu mutlaka indirmelisiniz.

Real Racing 3 (Android / iOS)

Real Racing 3, uygulaması üstün kalite ve görsel öge ile araba seçenekleri ile yarış yapma imkânı sunan bir oyun uygulamasıdır.

Uygulama, kullanıcılara profil ile araç oluşturma imkanı sunarak gerçekçi ortam ve kişiler ile ezeli rekabetlere yer vererek yarış yapma ve seviye ilerleme seçenekleri ile yeni yeni pist açma imkanı sunulan bir yazılımdır.

CSR Racing 2 (Android / iOS)

CSR Racing ile alışık olduğumuz drag yarışları CSR Racing 2'de çok daha yüksek grafik kalitesiyle bize sunuluyor; oyunun grafiklerinin konsol oyunlarındaki grafik kalitesine çok yaklaştığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bunların yanı sıra genişletilmiş araç seçenekleri ile CSR Racing 2 oyunda Ford Mustang, LaFerrari, Lamborghini, Mclaren, Koenisegg, Audi gibi markaların hız canavarlarını kullanabilmemize imkan tanıyor.

Asphalt Nitro (Android)

Asphalt efsanesi yeni oyun ile tam gaz devam ediyor. Asphalt Nitro adı ile yayınlanan oyun aslında Asphalt 8'in biraz daha hafifletilmiş versiyonu olarak yayınlandı.

Ferrari LaFerrari, Lamborghini Veneno, Chevrolet Corvette gibi lüks araçları akrobasi hareketleri yaparak çeşitli sürüş tarzlarında sürebileceğin Asphalt Nitro, nitro tüpünü aktif ederek hızın doruklarına çıkmanızı sağlayacak.

Need for Speed - No Limits (Android / iOS)

Need for Speed serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkan Need for Speed No Limits, adreanlin ve hız dolu yarışlarda boy gösterebileceğiniz ücretsiz bir araba yarışı oyunudur.

Sınırsız araç seçeneğiyle sokak yarışlarında üstünlük kurmak için mücadele edeceğiniz oyunda oyun içi satın alma seçenekleriyle arabanızı modifiye edebilir ya da güçlendirme seçeneklerinden satın alarak rakiplerinizin karşısında daha performanslı bir arabaya sahip olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ