En Çılgın Zombi Oyunu: Zombie Area! (Video) - Haberler - indir.com

En Çılgın Zombi Oyunu: Zombie Area! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bugüne kadar geliştirilmiş en çılgın zombi oyunu olarak tavsiye edeceğimiz Zombie Area!, kahramanımıza saldırmaya çalışan yüzlerce zombiyi yok etmeye çalışacağınız adrenalin dolu bir mobil aksiyon oyunudur.

Kaliteli grafiklerinin yanı sıra oyun içi müzikleriyle son derece heyecanlı bir oyun deneyimi vaad eden Zombie Area!'da, kahramanınızı yok etmeye gelen zombileri, sahip olduğunuz pompalı tüfek ile öldürmek olacak.

Zombie Area!

Sınırlı sayıda mermi ile başlangıç yapacağınız oyunda gerektiği zamanlarda el bombası kullanabilir, yukarıdan aşağıya düşen bonusları toplayarak silahınızın mermileri çoğaltabilir ya da zombiler karşısında daha güçlü bir hale gelebilirsiniz.

Belirli sayıda zombi öldürdükten sonra yeni bölümlerin kilidini de açtırabileceğiniz oyunda ayrıca en yüksek puanı elde ederek, adınızı global liderler tablosuna yazdırabilirsiniz.

Zombie Area!

Android için ücretsiz, iOS için 1.99 dolar fiyat etiketine sahip olan Zombie Area! oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Zombie Area! Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Zombie Area! Oynanış Videosu


PAYLAŞ