Elon Musk'ın Türk mühendise şaşırttıan yanıtı - Haberler - indir.com

Elon Musk'ın Türk mühendise şaşırttıan yanıtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-12 18:35:02
Editör : Esat Karaman
Kategori : Sosyal Medya

Tesla'dan araba için ön siparişte bulunan müşteri'ye arabasının 2 hafta gecikeceği hakkında bilgi verildi.Ancak müşteri son twitter paylaşımında ise şuna benzer açıklamada bulundu. 

Bana aracımın 2 hafta gecikeceği haberini verdiler ancak onun üzerinden 4 hafta geçmesine rağmen araç henüz elime ulaşmadı açıklamasında bulundu.

Aynı kullanıcı sonraki paylaşımında Model 3 sahibi olmak istediğini belirtirken bunun için 2 yıl beklemek istemediğini bildirdi ve ne kadar gülünç bir durumun içinde olduğunu'da medya ile paylaştı.

Ayrıca Volga Aksoy ismindeki Türk mühendis, elinde Tesla hissesi olduğunu belirterek yaşanan olaylar ile ilgili rahatsızlığını duyurdu ve Goldman Sachs'ın yatırımcılara Tesla hisselerini derhal satması yönünde paylaşımda bulundu.Facebook'un satın aldığı Oculus'ta mühendis olarak yer alan Volga Aksoy, Elon Musk ile şu sözleri paylaştı "Tesla hissem var ama bu beni huzurlu hissettirmiyor" .

Ünlü milyarderin Volga Aksoy'a yanıtı ise "bahislerinizi oynayın" şeklinde oldu.

Goldman analistleri Tesla'nın haziran aynın sonu itibarıyla Model 3 üretim planını yapamayacağını  düşünerek Tesla hisselerini satmaları gerektiği bilgisini paylaştı.





PAYLAŞ