Elit Restoran Rezervasyon Uygulaması: Reserve (Video) - Haberler - indir.com

Elit Restoran Rezervasyon Uygulaması: Reserve (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Foursquare ve Uber kurucu ortaklarının işbirliğiyle geliştirilen Reserve, aynı alandaki sıradan uygulamalarda yer almayan elit restoranların listelendiği ücretsiz bir restoran rezervasyon uygulamasıdır.

Rezervasyon alanında onlarca başarılı uygulama arasından farklı olduğu iddiasıyla sıyrılan Reserve, kullanıcıların dışarıda yeme içme alışkanlıklarını değiştirmeyi amaçlıyor. Elit bir restoran rezervasyon uygulaması olarak karşımıza çıkan Reserve, Opentable (açık masa) restoranların dışında sadece en iyi restoranları listeliyor ve daha kapsamlı bir hizmet verilmesini sağlıyor.

Reserve

Arz tarafında kullanıcıların yer aldığı uygulama rezervasyon yapmanın zor olduğu restoranlarda, oylamalara göre yer ayırabiliyor ve bu işlem için restoranlardan herhangi bir ücret talep etmiyor. Kullanıcılarda bu sayede sıradan rezervasyon uygulamalarında listelenmeyen restoranlara erişebiliyor.

Sadece rezervasyon yapmakla sınırlı olmayan uygulama kullanıcıların kredi kartı bilgilerini kayıt altında tutuyor. Yapılan rezervasyonun ya da ödenmesi gereken hesabıda bu şekilde sizin yerinize ödeyebiliyor.

Ayrıca kullanıcıların restoranlarla ilgili geri dönüşlerini herkese açık olarak paylaşmayan Reserve, bunları sadece ilgili restoranla paylaşıyor. Şimdilik sadece New York, Boston ve Los Angeles'ta hizmet veren Reserve'de 90 farklı restoran listeleniyor. Önümüzdeki günlerde bu sayının artacağı ve uygulamanın daha çok bölgede kullanılabileği belirtiliyor.

Sadece elit restoranlarda rezervasyon yapma imkanı sunan Reserve uygulamasını iOS cihazınıza indirmek ve incelemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca uygulamayla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak için Reserve Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Reserve Tanıtım Videosu


PAYLAŞ