Electronic Arts Gamescom planını açıkladı - Haberler - indir.com

Electronic Arts Gamescom planını açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-25 09:20:57
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasındaki hareketlilik yaz ayları dolayısıyla yavaşlamış durumda ve pek bir yeni oyun haberi verilmiyor. Bu nedenle oyun severler şu sıralar gözlerini en yakın video oyunu etkinliği olan Gamescom 2017'ye çevirdi. Oyun severlerin merakla beklediği Gamescom 2017'de, büyük oyun firmaları yepyeni oyunlarla ve daha önce duyurusu yapılmış oyunların yeni videolarıyla oyuncuların gönlünü fethetmeye çalışacak. Firmaların Gamescom planları hakkında bilgiler de, etkinliğin yaklaşmasıyla beraber ortaya çıkmaya başladı. Son olarak etkinliğe dair çıkan haberin başrolü Electronic Arts oldu. Electronic Arts'ın etkinliğe dair planıyla alakalı bazı bilgiler edinildi. Edinilen bilgilere göre de, şirketin sürpriz gösterimleri olabileceği müjdesi verildi.

Electronic Arts, 1 ay sonra oyun severlerin karşısına dolu dolu çıkacak olan Gamescom 2017 etkinliğindeki planlarına dair bilgi paylaştı. Her sene sunumunun ilk başında canlı bir sunum yapan Electronic Arts'ın, geleneği bu yılda bozmayacağı öğrenildi. Electronic Arts, 21 Ağustos tarihinde saat 18.30'da canlı yayına başlayacak. Canlı yayın ea.com üzerinden izlenebilecek. Canlı yayın esnasında, yeni oynanış videoları, canlı maçlar gösterilecek. Bunun yanı sıra, birkaç sürprize de yer verileceği söyleniyor. Canlı yayın dışında verilen bilgilere göre, EA 400 oyun istasyonunu oyunculara sunacak ve oyun severler burada bu sene çıkacak oyunların demolarını oynama imkanına sahip olacak. Bu 400 istasyonda oynanabilecek oyunlardan bazıları Star Wars Battlefront II, Need for Speed Payback, FIFA 18 olacak. EA'nın Star Wars Galaxy of Heroes ve FIFA Mobile adlı mobil oyunları da denenecek oyunlar arasında yer alıyor.

Heyecanla beklenen Gamescom 2017 etkinliği, 22 Ağustos - 26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu tarihe kadar diğer oyun şirketlerinin de açıklayacağı sunum planları merakla bekleniyor.





PAYLAŞ