Ekip ve Görev Yönetim Uygulaması: Intellinote (Video) - Haberler - indir.com

Ekip ve Görev Yönetim Uygulaması: Intellinote (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Proje yönetimine önem veren ve ekipler halinde çalışan mobil kullanıcılar için geliştirilmiş Intellinote, herhangi bir projenin veya ekipte bulunan kişilerin takip edilmesini kolay hale getiren bir mobil verimlilik uygulamasıdır.

Uzaktan iş ve ekip yönetimi için ihtiyaç duyulan tüm araçları bir arada sunabilen Intellinote sayesinde ekipte bulunan kişiler ile hızlı bir şekilde iletişim kurabilir, notlar alabilir ya da ekipteki diğer kişilerin yazdıkları notları okuyabilir, ekip üyelerine görev ataması yapabilirsiniz.

Intellinote

Proje ve görev yönetimi konusunda gelişmiş özelliklere sahip olan uygulama toplantı planlaması yapılmasına imkan tanıdığı gibi ekip içi dosya ve doküman paylaşımını da izin veriyor. Ayrıca uygulama içerisinde yer alan proje şablonları sayesinde farklı sektörlerde proje yaratmayı mümkün kılıyor.

5 kişiye kadar ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Intellinote uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından hazırlanan Intellinote Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Intellinote Tanıtım Videosu


PAYLAŞ