Eğlenceli ve Ücretsiz Yarış Oyunu: Turbo FAST (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli ve Ücretsiz Yarış Oyunu: Turbo FAST (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

PikPok Games ve DreamWorks işbirliğiyle hazırlanan Turbo FAST, hızlı ilerleme yeteneğine sahip bir salyangozu kontrol ederek, yarışlara katılabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir mobil yarış oyunudur.

Bugüne kadar oynadığınız yarış oyunları arasında en keyiflisi diyebileceğimiz oyunda kullanılan canlı grafikler ve gelişmiş oyun dinamikleri oyun atmosferine artı değer katan özellikler arasında yer alıyor.

Turbo FAST

Sevimli bir salyangozu kontrol edeceğiniz oyundaki temel amacınız; rakiplerinizle karşı karşıya geleceğiniz yarışlarda galip gelmek ve yarışı en kısa sürede bitirmek olacak. Çok sayıda yükseltme seçeneğinin bulunduğu oyunda salyangozu dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir ve oyunda kişisel bir deneyim yaşayabilirsiniz.

13 farklı yarış pistinde çeşitli güçlendirme ve performans yükseltmeleri yaparak salyangozun daha hızlı gitmesini de sağlayabileceğiniz Turbo FAST adlı oyunu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Turbo FAST oynanış videosu'nu izleyebilirsiniz.




Turbo FAST Oynanış Videosu


PAYLAŞ