Eğlenceli Mobil Yarış Oyunu: Extreme Road Trip 2 (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Mobil Yarış Oyunu: Extreme Road Trip 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sıradışı yarış deneyimi yaşamak isteyen mobil cihaz sahipleri için önereceğimiz Extreme Road Trip 2, rampalarla dolu pistlerde gaz pedalı takılı kalan arabaları kontrol ederek ilerleyeceğiniz heyecan dolu bir yarış oyunudur.

Alışılagelmiş yarış oyunlarından aşina olduğumuz asfalt veya kum pistlerin yerine rampalarla dolu tepeciklerin kullanıldığı oyunda, bu rampalardan arabanızı zıplatarak yükseltmeye, taklalar atarak akrobatik hareketler yapmaya ve bu sayede de arabanıza hız katacak nitro kazanmaya çalışmalısınız.

Extreme Road Trip 2

Son derece hızlı ve bağımlılık yapıcı bir oyun olan Extreme Road Trip 2'de 78 farklı araba türü, birbirinden zorlu görevler, kilidi açılabilir bölümler ile heyecan verici 11 farklı mekan bulunuyor.

Eğer boş zamanlarınızı değerlendirmek ve farklı bir yarış deneyimi yaşamak istiyorsanız, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Extreme Road Trip 2'yi aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android ya da iOS cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Extreme Road Trip 2 Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Extreme Road Trip 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ