Efsanevi Kart Oyunu Solitaire 25 Yaşında! - Haberler - indir.com

Efsanevi Kart Oyunu Solitaire 25 Yaşında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-19 10:02:28
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Efsanevi kart oyunu Solitaire, 25. yaşını kutluyor. Windows platformların vazgeçilmez sanal eğlencelerinden biri olan Solitaire, tam 25 yıl önce bugün hayatımıza girmişti. İlk Spider oyunuyla dikkat çeken Solitaire, 25. yaşını Solitaire Collection (koleksiyonu) adıyla 2 büyük turnuva ile kutluyor.

İlk olarak Windows 98 platformunda karşımıza çıkan ve devlet dairelerinde memurlar arasında mola aracı olarak yaygınlaşan kart oyunu teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte duvar kağıdı, evrak çantam, görünüm değiştirme gibi bir çok yeniliği de beraberinde getirdi.

2000'li yılların en popüler oyunlarından biri haline gelen Solitaire, 25 yaş kutlamasında düzenleyeceği turnuvalarla özellikle Windows 10 kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi hedefliyor. İlk olarak Microsoft çalışanları arasında yapılacak olan turnuva sonrasında şampiyon olanlar 5 Haziran'dan itibaren tüm Windows 10'daki Solitaire oyuncuları ile yarışacaklar.

Oldukça eğlenceli olan bu çeyrek asırlık oyuna biz de dahil olarak belli derecelere girebiliriz. Ancak kazanan için maalesef bir ödül olmayacak. 

Windows ve Windows Phone platformları için ücretsiz sunulan Solitaire oyununun diğer tüm versiyonlarını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ