Efsane Oyun The King of Fighters '98 Mobile Geldi (Video) - Haberler - indir.com

Efsane Oyun The King of Fighters '98 Mobile Geldi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Japonların KOF adıyla bilinen ve 90'lı yıllarda atari salonlarını kasıp kavuran arcade tarzındaki efsane dövüş oyunu The King of Fighters '98, bugün itibarıyla mobil platformlar için indirmeye sunuldu.

Geçen günlerde yaptığımız haberle mobil platformlara geleceğini duyurduğumuz ve bugün yapımcısı SNK Playmore tarafından mobil platformlarda yayınlanan The King of Fighters '98, oyunculara tek oyunculu, çok oyunculu ve antrenman modu olmak üzere üç farklı mod sunuyor.

The King of Fighters'98

Tek oyunculu modda 38 farklı karakterden 3'ünü seçerek kendi takımınızı oluşturup, 8 farklı zorluk seviyesinde yapay zekaya karşı mücadele verebilir, Çok oyunculu modda cihazında oyunun yüklü olduğu bir arkadaşınızla Bluetooth bağlantısı üzerinden dövüşebilir, Antrenman modunda ise kendinizi geliştirmek için alıştırmalar yapabilirsiniz.

Butonların ekran üzerindeki yerleşimlerini değiştirebilme imkanını da bulabileceğiniz oyunda A,B,C,D harflerinden oluşan dört butonlu ve AB,CD,AC,AD gibi altı butonlu kontrol şemalarıyla kontrolleri kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Ayrıca SP butonu sayesinde de özel hareketleri yapabilirsiniz.

The King of Fighters'98

Çocukluk günlerindeki atari salonu anılarına geri dönmek isteyen Android ve iOS cihaz sahiplerine tavsiye edeceğimiz arcade dövüş oyunu The King of Fighters '98'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan The King of Fighters '98 Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz. Oyun 8.49 TL fiyat etiketine sahiptir.




The King of Fighters 98 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ