Efsane olmaya aday minimalist bir bulmaca oyunu HOLO! - Haberler - indir.com

Efsane olmaya aday minimalist bir bulmaca oyunu HOLO!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-21 15:15:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Uygulama

HOLO oyunun hedefi ekranda verilen sayıları toplarak 1000 rakamına ulaşmak. Tabi 1000 rakamına ulaşırken bir çok zorlukta bizi beklemekte. Her 1000 puan bize bir HOLO kazandırıyor, HOLO'lar skor tablosuna +1000 puan olarak ekleniyor. Oyun severler, kendi aralarında kapışarak skor tablosunda en yukarı çıkmayı hedefliyor, bu yarışta ekip olarak bizde yerimizi almaya çalışıyoruz.

HOLO oyunu 3x3 'lük bir alanda oynanıyor, orantılı olarak belirlenmiş sayılar her 5 saniyede bir kendini yeniliyor ve oyun tahtasına tekrar diziliyor. Oyuncular, oyun tahtasındaki rakamlar arasında zorlu bir seçim yaparak en kolay bir şekilde 1000 rakamına ulaşmaya çalışıyor.

Oyun tahtasındaki her rakamın belirli bir puan değeri var, küçük rakamlar daha fazla puan verirken bunla ters orantılı bir şekilde yüksek rakamlarda daha az puan veriyor, Oyun tahtasındaki rakamları toplarken aynı zamanda, zaman çizelgesine dikkat etmesi gereken oyuncular her rakam topladıklarında belirli oranda bir süre kazanarak oyunun uzamasını sağlayabiliyor. Bunların yanı sıra rakamlar için seçilen renkler belirli basamakları ifade eder ve hızlı bir şekilde algılamayı kolaylaştırıyor. Başlangıcı etkileyeci olan bu uygulamanın, ilerde de iyi etkiler bırakacağını düşünüyoruz, bekleyip göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ