eBay'in iOS Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

eBay'in iOS Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın açık artırma tabanlı e-ticaret siteleri arasında yer alan eBay'in iPhone uygulaması, bugün itibariyle güncellenerek yeni özellikleriyle birlikte kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Şimdilik sadece eBay iOS uygulamasına gelen yeni özelliklerin başında izlenen ürünler, beslemeler ve eBay fırsatlarının yer aldığı ana sayfa dikkati çekiyor. Arama ve ürün sayfalarındaki görsellerin daha büyük bir hal aldığı uygulamada eBay katalogunda bulunan pek çok ürünün incelemeleri de görülebiliyor.

eBay Mobile

Uygulama üzerinden gönderilecek olan mesajlara da görsel ekleyebilme özelliğinin geldiği eBay uygulaması üzerinden ayrıca Avusturya ve Hollanda kullanıcıları artık satış yapabilecekleri gibi tüm kullanıcılar da mağazadaki satın alma işlemlerini Passbook'a aktarabilecekler.

Bunlara ek olarak Brezilya Portekizcesi dil desteği eklenen uygulamada bazı performans iyileştirmeleriyle çeşitli hatalar da giderilmiş durumda. Bugün güncellenerek indirmeye sunulan eBay'in iPhone ve iPad uygulamasıyla beraber diğer mobil cihazlar için uyumlu olan uygulamalarını aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ