Düşük Segment Cihazı:Honor Play 7 Teknik Detayları Açıklandı! - Haberler - indir.com

Düşük Segment Cihazı:Honor Play 7 Teknik Detayları Açıklandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 18:20:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda doların yükselmesi ile artan akıllı cihaz fiyatları halen yükselmeye devam ediyor. Üretici firmalar ise bu durumdan çok sıkıntı yaşadıkları için uygun fiyatlı akıllı cihaz üretimine odaklanmış durumda. Akıllı cihazlardaki saçma fiyatlar insanların hem almasını hemde satmasını engelliyor.

Bugün 500$ yani 2250 Türk Lirasına aldığınız bir akıllı cihaz yarın 1500 Türk Lirasında satışa çıkabilir!

Dolar ile fırlayan teknolojik ürünler düşmek bilmiyor. Bugün aldığınız bir ürünü yarın dolar düştüğü zaman %40 daha uyguna alabilirsiniz. İşte bu yüzden akıllı cihaz üreticileri uygun fiyata cihaz üreterek bir an önce durumu toparlamak istiyor. 

Huawei'nin alt markası olsan Honor adını daha önce duymuş olabiliriz. Huawei genelde Honor adı altında satış yapmaya çalışır. Huawei geçtiğimiz haftalarda başlayan uygun fiyata orta segment cihaz düellosuna girişini yaptı diyebiliriz. 

Bu cihazlarda yapay zeka kullanılıyor!

Aslında bu ürünlerin fiyatının düşük olma sebebi'de bu birçok araca gerek duymadan firmalar işlerini yapay zeka ile giderebiliyorlar. Yapay zekanın gelişmesiyle firmalar daha hızlı ve kaliteli akıllı telefonlar üretebiliyor.

Huawei Honor Adı Altında "Honor Play7" Akıllı Cihazını Duyurdu!

Huawei bu düelloya Honor Play 7 ile girişini yaptı. Cihaz MediaTek MT6739 Yonga setini kullanmakta. Ayrıca cihazda 2 GB Ram mevcut. Bu seviye orta segmentteki cihazlar için yeterli diyebiliriz. 5.45 inç HD+ bir ekrana sahip olan cihazın  arkasında 13 megapiksel tek bir kamera bulunurken ön tarafta ise  5MP boyutunda bir kamera bulunuyor. Şuanki kamera donanımlarındaki ayrıntıları bulundurmasada gündelik işler için iyi bir boyut.





PAYLAŞ