Dünyayı Tartıştıran Reklam Filmi: Laptop mı Tablet mi? - Haberler - indir.com

Dünyayı Tartıştıran Reklam Filmi: Laptop mı Tablet mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Teknoloji liderleri Intel ve HP, teknoloji dünyasının yeni trendi 2'si 1 Arada laptoplar için yeni bir reklam filmi hazırladı. Filmde, 2'si 1 Arada laptoplar ''laptop mı tablet mi'' tartışması üzerinden eğlenceli bir şekilde anlatıyor. 

Reklam filminde, zaman zaman tartıştığımız bir konunun dünya meselesi haline gelmesi, giderek büyümesi ve bir noktadan sonra da dünyanın her yerinde tartışılıyor olması, eğlenceli bir anlatımla izleyicinin karşısına çıkıyor.

Laptop mı tablet mi ikileminden yola çıkan film ofis arkadaşlarının 'Laptop mı, tablet mi?' tartışmasıyla açılıyor. Bu eğlenceli tartışma bir virüs gibi yayılmaya başlıyor.

Laptop mı Tablet mi?

İkiz kardeşler, tartışan çiftler, futbolcular, dizi oyuncuları, birleşmiş milletler, jetler, uydular derken tartışma tüm dünyayı etkisi altına alıyor ve tartışmaya son noktayı HP Stream X360 koyuyor. Çünkü HP Stream X360 hem laptop hem tablet yani 2'si 1 Arada!

Happy People Project tarafından hazırlanan reklam filmi 'Duruma göre laptop, kafana göre tablet' sloganıyla izleyiciyle buluşuyor ve bu ateşli tartışmaya son noktayı koyuyor.

Laptop mı Tablet mi? sorusuyla Dünyayı tartıştıran reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Laptop mı Tablet mi Reklam Videosu


PAYLAŞ