Dünyanın İlk X-Ray Kameralı Akıllı Telefonu - Haberler - indir.com

Dünyanın İlk X-Ray Kameralı Akıllı Telefonu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-27 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünya üzerinde birçok akıllı telefon üreticisi olduğundan ötürü, her geçen gün farklı bir teknoloji ile karşılaşıyoruz. Gece görüş özellikle telefondan birçok farklı özelliğe sahip modeller görmeye başladık. Şimdi ise bu ilginç telefonlara bir benzeri daha ekleniyor. Changhong H3 isimli ortaya çıkan bu akıllı telefon dünyanın ilk X-Ray görüşüne sahip akıllı telefonu olacak. Günümüzde normal gündelik kullanım için üretilen akıllı telefonların özellikleri belli bir noktadan sonra sınırlı kalıyor. Özellikle kamera noktasında oldukça gelişen cihazlara çift kamera kullanılmaya başlanarak yeni bir devrim başlatmıştı.

O yüzden kamera noktasında daha farklı cihazlar arayanlar için ise piyasada farklı alternatifler çıkmaya başladı. Söz konusu bu ilginç modellerden birisi olan Changhong H2 modeli bünyesinde klasik akıllı telefon özelliklerinin yanı sıra bazı ilginç noktalarda barındırıyor. Cihazda bulunan izgeölçer özelliği ile telefonunuz ile çevrenizdeki bulunan şeyleri X-Ray ile taratabiliyorsunuz. Bu X-Ray tarama ile alacağınız bir meyveden, yiyeceklerin çeşitli kalori ve yağ miktarları gibi bilgileri öğrenebileceksiniz.

X-Ray kameraya sahip bu akıllı telefonun henüz satış fiyat belli olmuş değil. X-Ray görüşü ile dikkatleri çeken Changhong H2 akıllı telefonun normal donanım detaylarının bazılarda belli olmuş durumda. X-Ray özelliğinin yanı sıra 6 inç büyüklüğe sahip HD bir ekran ile gelen model, hanesinde parmak izi okuyucusu da barındırıyor. 3000 mAh büyüklüğünde barındırdığı batarya değeri ile uzun bir kullanım ömrü sunacak olan cihaz, Çin sınırları içerisinde satışa sunulacak.





PAYLAŞ