Dünyanın ilk Dokunmatik Windows 8.1'li Televizyonu: Apek MaxPad (Video) - Haberler - indir.com

Dünyanın ilk Dokunmatik Windows 8.1'li Televizyonu: Apek MaxPad (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Brezilya merkezli teknoloji şirketi Apek tarafından tanıtılan ve PC-TV olarak tanımlanan dünyanın ilk Windows 8.1 işletim sistemine sahip dokunmatik televizyonu MaxPad'in özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

MaxPad adıyla duyurulan PC-TV'yi ilk gördüğümüzde sahip olduğu geniş ekranı ve Windows 8.1 işletim sistemiyle dikkatimizi çekti. Dokunmatik özelliğine sahip geniş bir ekrana sahip olan televizyon işletim sistemine sahip olmasıyla tam olarak iş dünyasına hitap ediyor.

39 inch, 50 inch ve 64.5 inch ekran ölçülerinde üç farklı model halinde piyasaya sürülen PC-TV'lerin tümü dokunmatik Full HD çözünürlükte ve özel renk seçeneklerinin yanı sıra ayrıca birbirinden farklı özelliklere de sahip.

Apek MaxPad PC-TV

Teknik donanım bakımından bilgisayarları aratmayan bir yapıya sahip olan MaxPad'lerde AMD A10 işlemci, Radeon HD 7660 ekran kartı, 8GB RAM, 60GB SSD ve 500GB'lık depolama alanı bulunuyor. Bunlara ek olarak 5MP kamerası sayesinde video görüşmeleri yapılabilmesine de olanak sağlayan PC-TV'ler 2.5 saat süreyle televizyon programlarını kayıt edebiliyor.

Apek MaxPad PC-TV

Yeni bir teknoloji olmasının getirdiği rahatlıkla oldukça pahalı bir fiyata sahip olan MaxPad'in 39 inch'lik modeli 10 bin TL, 50 inch modeli 20 bin TL ve 64.5 inch'lik modeli ise 25 bin TL'den satışa çıkmış durumda.

Dünyanın ilk dokunmatik Windows 8.1 işletim sistemine sahip televizyonu olarak piyasaya sürülen Apek MaxPad için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




MaxPad Tanıtım Videosu


PAYLAŞ