Dünyanın En Özel İnternet Sitesini Gördünüz mü? - Haberler - indir.com

Dünyanın En Özel İnternet Sitesini Gördünüz mü?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-02 20:00:07
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Bilindiği üzere günümüzde internet siteleri kullanıcı kitlesini daha da genişletme çabasında. Durum böyle olunca rekabet de kaçınılmaz oluyor. Ancak Most Exclusive Website adlı bir site alışık olduğumuz bu çizginin biraz dışına çıktı.

İnternet sektöründe ziyaretçi genişletmeye çalışan sitelerin aksine, Most Exclusive Website aynı anda sadece bir kullanıcının erişimine izin veriyor. Kullanıcının kendisini özel hissetmesini sağlayacak şekilde tasarlanan bu site farklı yapısıyla internet kullanıcılarının ilgi odağı oldu.

Siteyi ziyaret eden kullanıcılar otomatik olarak sıraya giriyor ve sırası gelen kullanıcı sayfaya erişiyor. Kullanıcılar 1 dakika boyunca sitede kalabiliyor, süresi dolduktan sonra da siteden çıkartılıyor. O anda hangi kullanıcı site içerisinde bulunuyor ise onun ismi diğer ziyaretçilere duyuruluyor.

Ancak sıra bekleyen kullanıcılar sayfalarını yenilediklerinde veya kapattıklarında sırası iptal edilip son sıraya gönderiliyor. Site geliştiricisi Justin Foley'in Washington Post'a yaptığı açıklamada, iki gün içinde siteye toplam da 300 bin kullanıcının başvurduğu ancak bunlardan sadece 55 bin kişinin erişebildiğini belirtti. 

Sabırlıyım ve bir kaç dakika da olsa kendimi özel hissetmek istiyorum diyorsanız Most Exclusive Website sitesini ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ