Dünyanın En Güçlü Akıllı Telefonu iPhone 8 Oldu - Haberler - indir.com

Dünyanın En Güçlü Akıllı Telefonu iPhone 8 Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-23 13:00:42
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın yeni amiral gemisi ailesi iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin satışa sunulmasıyla beraber cihazların çeşitli performans sonuçlarını gösteren raporlar yayınlanmaya başladı. Geçtiğimiz nesilin modeli olan iPhone 7 cihazının işlemci performasını bir hayli geliştirerek yeni bir çipseti iPhone 8'de kullanan Apple, oldukça güçlü bir model ile rakiplerini arkasında bırakıyor. Tom's Guide adlı internet sitesi tarafından yapılmış olan benchmark sonuçlarına göre iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri sunmuş olduğu grafik performansı ve işlemcisi ile diğer tüm akıllı telefonları geride bırakıyor.

Cihazlara baktığımızda ise iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinde kullanılan A11 Bionic işlemcisi sunduğu performans ile 13 inçlik MacBook Pro ve Dell XPS 13 gibi bilgisayalarıda arkasında bıraktı. A11 Bionic işlemcisinin sunduğu bu üst seviye işlemci performası ile iPhone 8 Plus performans noktasında listenin en güçlü akıllı telefonu oluyor ve listenin ikinci sırasında ise iPhone 8'i görüyoruz. Popüler benchmark uygulamalarından birisi olan Geekbench 4 testlerine göre iPhone 8 Plus modeli 10.472 puan ve iPhone 8 cihazı ise 10.170 puan almış durumda.

Henüz bir süre önce duyurulmuş olan Samsung Galaxy Note 8 modeli 6554 puan ve 13 inçlik MacBook Pro modelinin 9213 puan aldığını görüyoruz. Bakalım iPhone 8 ailesi kullanıcı deneyimi noktasında nasıl bir performans sergileyecek bu sonuçları yakın zamanda sizlere aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ