Drift Draft Destroy; Gerçek Zamanlı Mobil Yarış Oyunu - Haberler - indir.com

Drift Draft Destroy; Gerçek Zamanlı Mobil Yarış Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-04 17:00:39
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Oyun

Türk oyun yapımcısı Gripati tarafından iOS platformu için geliştirilen Drift Draft Destroy oyunu yayınlandı. Oyun severlere online ortamda gerçek zamanlı bir yarış ortamı sunan yapımın Türkçe adı ise Vur Kır Parçala.

Dolmuş Driver ve Egg Fight oyunları ile mobil oyun dünyasında popüler olan Gripati, geliştirdiği yeni oyunu ile milyonlarca kişiye online ortamda aksiyon dolu anlar yaşatıyor. Anlık olarak 4 kişi arasında oynanan oyunda yarışı kazanmak için size verilen aracı yönlendirme kontrolleri ile hareket ettirerek "drift" yapmasını sağlıyorsunuz.

Size verilen güçlü silahlar, füzeler, mayınlar ve gök taşlarını kullanarak rakiplerinizi geçmek ve yarışı kazanmak için çılgınca şeyler yapmalısınız. Sulu boya tarzı renkli arayüzü, orijinal tasarım drift taslak arabaları ve kolay dokunmatik ekran kontrolleri ile son derece keyifli anlar yaşatan yarış ortamı sizleri bekliyor. 

Ayrıca her yeni oyuna başladığınızda ise farklı oyuncular ile yeniden eşleştirilerek oyuna dahil oluyorsunuz. Gripati'nin iPhone ve iPad cihazları için geliştirdiği Drift Draft Destroy oyun 14 farklı dilde kullanıcıları ile buluştu.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Drift Draft Destroy'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Drift Draft Destroy Oynanış Videosu


PAYLAŞ