Dördüncü Nesil iPadler, iPad Air 2 Cihazları İle Değiştirilecek - Haberler - indir.com

Dördüncü Nesil iPadler, iPad Air 2 Cihazları İle Değiştirilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-18 11:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın yetkili servislerine yada mağazalarına arızalı durumdan ötürü tamir için götürülen dördüncü nesil iPad modellerinin kullanıcılarına değişim yaparak iPad Air 2 verildiği yönünde bazı haberler gündeme çıkmıştı. Bilindiği üzere dördüncü nesil olan iPad serisi 2012 yılında çıkmış olup, iPad Air 2 cihazı ise 2014 yılının sonlarında piyasaya sürülmüştü. Apple ise genel olarak değişim işlemlerinin olduğu durumlarda aynı ürün ile değişim sağlıyordu. Fakat 9to5Mac kaynaklı bilgilere göre bu tablet modelinde değişim şartı var ise İpad Air 2 ile değiştirilebileceği belirtilmekte.

Ayrıca değişim esnasında çalışanların müşterilerine iPad'in 32 GB yada 128 GB gibi farklı depolama seçeneklerine sahip olan versiyonları hakkında bilgilendirme yapmaları söylenmekte. Değiştirilecek olan dördüncü nesil iPad modelleri ise 16 yada 64 GB dahili depolamalara sahip versiyonları bulunuyordu. Bu değişim ile beraber iPad Air 2 cihazına sahip olacak kullanıcıların depolama kapasiteleri de genişlemiş olacak. Geçtiğimiz Mart ayı itibariyle de iPad Air 2 serisi tabletlerin satışları sonlandırılmış ve bu cihaz yerine yeni model olan 9.7 inçlik yeni iPad'lerin satışına başlanmıştı.

Bu konu ile alakalı Apple Insider sitesi ise arızalı İpad modellerinin iPad Air 2 cihazları ile değiştirilmesi konusunda her Apple mağazasında geçerli olmacağının altını çiziyor. İnisiyatifin mağaza yöneticilerinde olduğu bu surumda stokta iPad 4 cihazları yok ise iPad Air 2 serisi ile değişim yapılacak yada küçük bir ihtimal 2017 iPad ile değişim yapılacaktır. Bakalım bu değişim farklılıkları kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.





PAYLAŞ