DOOM COLLECTOR EDT. sistem gereksinimleri - Haberler - indir.com

DOOM COLLECTOR EDT. sistem gereksinimleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-17 14:01:43
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Korku temalı oyunlar arasında farklı bir yer edinmiş olan Doom, başarılı teması, sürükleyici hikayesi ve güçlü grafikleri ile fark yaratmayı başardı. oyun, oyuncular tarafından tam not almayı sürdürüyor.

Sevilen oyun Doom, daha ilk dakikalardan sizleri aksiyon ve korku dünyasına çekmeyi başarıyor.  Oyunu oynamaya başlar başlamaz kendinizi kafa kopartırken bulmanız oldukça olası. Oyunda büyük derinlikleri olan karmaşık bir senaryo yer almıyor. Bunun yerine daha çok adrenalini artıracak şekilde kan,vahşet ve korku temaları işlenmeye çalışılmış. DOOM, devamlı birilerini öldürerek kapalı kapılar arkasına ulaşmaya çalışılan bir evrene sahip. İlk bölümlerdeki UAC tesislerinde ilerleme kaydedilen  anlar oldukça sıkıcı olsa da devamında yine bu korku evreninin büyüsüne kapılmanız oldukça muhtemel.

Grafikleri ile de son derece dikkat çeken oyun korku temalı oyunlara yeni bir soluk getirmeyi başardı. oyunda yer alan gerçekçi grafikler ve animasyonlar heyecan seviyesini üst düzeylere çıkarmayı başarıyor. Daha önceden çıkan bir çok korku temalı oyun başarısız grafikleri nedeniyle büyük eleştiri almış ve komik olarak nitelendirilmişti. Bu başarılı korku ve vahşet temalı oyunu oynamak isterseniz aşağıda yer alan sistem gereksinimlerini karşılamanız gerekir.

 

Minimum

 

Windows 7/8.1/10 (64-bit sürümü); Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 veya daha iyisi;

8 GB RAM; 55 GB boş HDD alanı; NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB veya daha iyisi;

Çoklu oyuncu mod'ları için internet Bağlantısı

Tavsiye Edilen

 

Windows 7/8.1/10 (64-bit sürümü); Intel Core i7-3770/AMD FX-8350 veya daha iyisi;

8 GB RAM; 55 GB boş HDD alanı; NVIDIA GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB veya daha iyisi;

Çoklu oyuncu mod'ları için internet Bağlantısı





PAYLAŞ