Domain Yatırımcıları için GoDaddy Investor Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Domain Yatırımcıları için GoDaddy Investor Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-01-14 10:51:37
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük alan adı kayıt kuruluşu olan GoDaddy, domain yatırımcılarına yönelik geliştirdiği GoDaddy Investor Android uygulamasını kullanıma sundu. Ücretsiz olarak uygulama sayesinde tüm alan adı açık artırma (müzayede) işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

Türkçe karşılığı ''GoDaddy Yatırımcı'' olan ''GoDaddy Investor'' özellikle ikinci el domain kovalayan yatırımcıların ilgisini çekiyor. Sade bir arayüze sahip olan uygulama her zaman ve her yerden Dünya'nın en iyi alan adlarının takip edilerek, istenen alan adına teklif verilmesine imkan tanıyor.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanılabilen GoDaddy Investor uygulaması ile değerli ikinci el alan adlarını anlık olarak izleyebilir, süresi dolmuş ya da açık arttırım sürecinde olan alan adlarına teklif verebilirsiniz.

Domain Yatırımcıları için Mobil Uygulama: GoDaddy Investor

İhaleleri gerçek zamanlı olarak monitörleyen uygulama takip ettiğiniz alan adına kaç kişinin teklif verdiğini, en yüksek teklifin ne kadar olduğunu ve açık arttırımın bitmesine ne kadar süre kaldığını da gösterebiliyor.

Son olarak GoDaddy Investor uygulamasında bildirim özelliği de bulunuyor. Bu sayede takip ettiğiniz domain ihalesinin bitmesine az bir süre kala haberdar olabiliyorsunuz. Eğer bir alan adı yatırımcısıysanız her gün binlerce alan adının ihaleye çıktığı GoDaddy'deki işlemleri yapmak için GoDaddy Investor uygulamasını kullanmanızı öneririz.

GoDaddy Investor uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ