Doktor Simülasyon Oyunu: My Clinic (Video) - Haberler - indir.com

Doktor Simülasyon Oyunu: My Clinic (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geliştirdiği simülasyon oyunlarıyla adını sıkça duyduğumuz Game Insight tarafından hazırlanan My Clinic, mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir doktor ve klinik kurma oyunudur.

Komik ve ilginç hastalıkları tedavi ederek, basit bir kliniği ülke çapında ünlü bir kliniğe çevirmeye çalışacağınız oyunda yeni doktorları ve hemşireleri klinik kadrosuna alabilir, çalışmayan personelin işine son verebilir ve gelen hastaları tedavi ederek para kazanabilirsiniz.

My Clinic

Kazandığınız paralarla kliniğinizi geliştirerek büyütmeye çalışacağınız oyunda kliniğin büyümesiyle doğru orantılı olarak hasta sayınızda da artış olacak. Kolay anlaşılır arayüze sahip olan oyunda eğlenceli hikayeleri bulabilir, etkileyici renkli grafikler eşliğinde mükemmel bir simülasyon oyunu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Simülasyon oyunlarından hoşlanan mobil cihaz kullanıcıları için tavsiye edeceğimiz My Clinic adlı bu oyunu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz gibi oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




My Clinic Tanıtım Videosu


PAYLAŞ