Doğum Gününüzü Twitter'da Kutlayın! - Haberler - indir.com

Doğum Gününüzü Twitter'da Kutlayın!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-07 15:30:59
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Sosyal Medya

Popüler mikro blog ve sosyal paylaşım sitesi Twitter, bugün yepyeni bir özellik daha duyurdu. Bu özellik sayesinde hem Twitter profilimizde doğum günümüzü gösterebilecek hem de takipçilerimizle beraber doğum günümüzü kutlayabileceğiz.

Profilinize doğumgününüzü eklemek için 'Edit Profile'a tıklayın. Doğum gününüz profilinizde siz istediğinizde yer alır ve doğum gününüzü kimlerin görebileceğine de siz karar verebilirsiniz. Bunun yanında Doğum yılınızın görünürlük ayarları, doğum günü ve ayınızınkinden farklıdır, dolayısıyla bilgilerinizin istediğiniz kadarını paylaşmak sizin elinizde.

Twitter'da doğum gününüzü kaydettiğiniz de artık takipçilerinizden doğum günü kutlama mesajları alabileceksiniz ve aynı zamanda da renkli balonlar ile animasyonlar eşliğinde sosyal ağ üzerinde çılgın bir dijital doğum günü partisi de düzenleyebileceksiniz.

Yeni gelen bu özellik Twitter'ın sosyal ağlardaki yerini perçinlemesini sağlayacak. Kullanıcısı ilgisinin artmasını da sağlayacak olan doğum günü özelliğinden Twitter kullanıcısı olan herkes faydalanabilecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ