Doğduğun Yıl Dünyada Neler Oldu? Hemen Öğrenin! - Haberler - indir.com

Doğduğun Yıl Dünyada Neler Oldu? Hemen Öğrenin!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-30 16:30:17
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Doğduğunuz yıl dünyada neler olduğunu öğrenmek ister misiniz? Eğer cevabınız EVET ise; doğdunuz yıl ile ilgili merak ettiklerinizi artık anne ya da babanıza sormadan, bir web sitesi üzerinden sorgulayarak kolayca öğrenebilirsiniz.

What Happened in My Birthyear? adıyla yayın hayatına başlayan ve whathappenedinmybirthyear.com bağlantısından ulaşabileceğiniz web sitesi oldukça sade bir açılış sayfası ile bizleri karşılıyor.

Sitede doğduğunuz yıl neler olduğunu öğrenmek için sadece ana sayfada yer alan soru işaretli kutucuğa 'doğum yılı'nızı yazmanız ve soru işaretine tıklamanız yeterli oluyor.

2015 yılından geri sayım yapan site, bir süre sonra size sorguladığınız (doğduğunuz) yıl uluslararası politika durumunu, Oscar ödülü kazanan filmleri, o yıl çıkan oyunların neler olduğunu, müzik dünyasının trendlerini ve çok daha fazlasını size hikaye olarak sunuyor. 

Doğduğu yıl neler olduğunu merak edenlerin beğeneceğini düşündüğümüz web sitesinin İngilizce olarak hizmet verdiği bilgisini de sizlerle paylaşmamızda fayda var.





PAYLAŞ