Doğan TV, Dijital Operasyonlarını Net D Odaklı Yeniden Yapılandırdı - Haberler - indir.com

Doğan TV, Dijital Operasyonlarını Net D Odaklı Yeniden Yapılandırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-24 14:28:02
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Türkiye'nin dev medya kuruluşlarından olan Doğan TV, yayın politikasını yeniden yapılandırdı. Özellikle dijital platformdaki operasyonlarını Net D odaklı yeniden şekillendiren kuruluş, zirvede olmaya devam etmektedir.

Yenilenen Doğan TV Dijital Platformu

Teknolojini gelişmesiyle birlikte hemen hemen her TV kanalının internet üzerinden yayın yaptığı platformu vardır. Özellikle dev kuruluşlar internet üzerinden yayın akışını kesmeden devam ettirmek için sürekli yeniliğe giderler. Doğan TV'de bu yayın kuruluşları arasında yerini alır. Önemli başarılara imza atan kurum, dijital ortamda daha iyi hizmet verebilmek için dijital yayıncılık platformunda Net D'yi kurdu.

Operasyonların Merkezi

Doğan TV, yenilikçi kararları ile kullanıcıları memnun etmeye devam etmektedir. Dijital operasyonlar Grup Direktörlüğü tarafından geliştirilen NET D, operasyonların merkezi olarak nitelendirilmektedir. Dijital platformda yayınlanacak her türlü haberin merkezi olacak olan platformda daha önceden bugüne kadar var olan ve yeni açılacak olan kanalların hepsinin birleştirilmesi hedeflenmektedir.

Yayınların daha hızlı ve daha doğru şekilde kullanıcılara ulaşması için bu kararı alan Doğan TV, hizmet akışının da daha hızlı olmasını sağlayacaktır. Yeni açılacak olan tüm kanallara içerik üretimini de yapacak olan NET D, kararlarını yazılı açıklama ile duyurdu.

Net D Operasyonları Kim Tarafından Yönetilecek?

Doğan TV kuruluşunun yayınları daha hızlı ve daha güvenli olarak sunmaya hazırlandığı dönemde aldığı karar olan NET D operasyonlarının Baha Uyar tarafından yönetileceği kesinleşti. Net D yayınlarının başlayacağını yazılı açıklama ile bildiren Doğan TV ekibi Dijital Operasyonlar Grup Direktörlüğüne bağlı olarak açılacak olan Net D'nin eski ve yeniyi birleştirici unsur oynadığına dikkat çekti.

Yeni NET D

İlk olarak 2013 yılında izleyiciyle karşılaşan Net D tv programlarının yanında müzik alanında da önemli başarılar elde etti ve müzik alanında başarılarından günümüze kadar söz ettirmeyi başardı. Youtube üzerinden en çok dinlenen müzik kanalı NET D oldu. Bu başarısını dijital platformda da göstereceğine şüphe olmayan Net D son yıllarda adından en çok söz ettiren dijital platform olma yolunda ilerliyor.





PAYLAŞ