Doğal Ürünleri Kapınıza Getiren Uygulama: TazeDirekt - Haberler - indir.com

Doğal Ürünleri Kapınıza Getiren Uygulama: TazeDirekt

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcıların market alışverişi alışkanlıklarını değiştirecek yepyeni bir mobil alışveriş uygulaması yayınlandı. Tazedirekt adlı uygulama sayesinde en taze ve en doğal gıda maddelerini cep telefonunuz üzerinden sipariş ederek, kapınıza kadar getirtebilirsiniz.

Türkiye için internet yatırımcılığının köşe taşlarından olan Hasan Aslanoba tarafından hayata geçirilen tazedirekt.com, İstanbul'da hizmet vermeye başladı. İlk bakışta gıda ve tüketim ürünleri satan bir e-ticaret sitesi görünümünde olan tazedirekt.com tüketicileri organik, doğal ve güvenilir taze gıdalarla buluşturmayı amaçlıyor.

TazeDirekt

Bu noktada web kullanıcılarının yanı sıra mobil kullanıcıları da düşünen girişim, kullanıcıların oturdukları yerden market alışverişi yapabilmelerini sağlayan Tazedirekt adlı mobil uygulamayı indirmeye sundu.

Son derece sade tasarlanmış arayüzüyle dikkat çeken mobil uygulama sayesinde tazedirekt.com sitesi üzerinde günlük olarak listelenen onlarca ürüne kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Et ürünleri, kahvaltılık/süt ürünleri, sebze/meyve, kuru gıda ve içecek gibi kategoriler bulunan uygulamada, bu kategoriler arasındaki ürünleri resimleriyle birlikte görüntüleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ya da ihtiyacınız olan gıda maddelerini Tazedirekt uygulaması üzerinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz.

Tazedirekt

Sipariş ettiğiniz bu ürünler stoklanmadan, aktarılmadan, rafta bekletilmeden +4 derecede Tazedirekt'in kendi soğuk zincir araçlarıyla, kendi personeliyle kapınıza kadar getiriliyor. Siparişinizi beğenmediğiniz ya da memnun kalmadığınız durumlarda ise ürünleri ücretsiz olarak iade edebilirsiniz.

Eğer sizde yerinizden kalkmadan ihtiyacınız olan market ve manav ürünlerinden sipariş etmek isterseniz tazedirekt.com sitesine buraya tıklayıp üye olarak ya da aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Tazedirekt uygulamasını Android veya iOS cihazınıza indirerek, hemen alışverişe başlayabilirsiniz.

NOT: Tazedirekt şimdilik sadece İstanbul Anadolu yakasındaki siparişleri kabul ediyor. Önümüzdeki günlerde İstanbul Avrupa yakasında da hizmet vermeye başlayacak.





PAYLAŞ