Diyabet Hastalarına Kan Şekeri Takip Uygulaması: Diabetes App - Haberler - indir.com

Diyabet Hastalarına Kan Şekeri Takip Uygulaması: Diabetes App

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Diyabet (şeker) hastası olan kişiler için hazırlanmış olan Diabetes App uygulaması, kandaki şeker miktarını günlük besin değerlerini baz alarak hesaplayan oldukça kullanışlı ve yararlı bir sağlık uygulamasıdır.

Vücudumuzun şekeri kullanma ve depolama yeteneğinin bozulması nedeniyle ortaya çıkan Diyabet (şeker) hastalığıyla milyonlarca insan boğuşmakta ve bu soruna çare aramaktadır. 

Her ne kadar bu hastalık için tıbben kalıcı bir çözüm bulunamamış olsa da ilaçlar yardımıyla kontrol altına alınabilmekte ya da geliştirilmiş olan mobil uygulamalar bu konuda hastalığa yakalanmış olan kişilere yardımcı olmaktadır.

Diabetes App

İşte bu noktada diyabet (şeker) hastalığı ile boğuşan iOS cihaz sahipleri için geliştirilmiş olan Diabetes App uygulaması, kullanıcıların günlük beslenme değerlerini girerek kandaki şeker miktarının hesaplanmasını sağlamakta ve kişilerin beslenme alışkanlıklarını kontrol altında tutabilmektedir. 

Apple App Store üzerinde 6.99 USD fiyat etiketine sahip olan ve aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabileceğiniz Diabetes App uygulamasını iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ