Dishonored 2 ile ölümün 80 tonu - Haberler - indir.com

Dishonored 2 ile ölümün 80 tonu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-19 14:02:02
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Arkane Studios tarafından geliştirilen Dishonored 2, oyun dünyasında oyuncularına sağladığı imkanlarla tanınan bir yapım. Oyunu bu açıdan değerlendiren bir Youtube kullanıcısı, bundan yola çıkarak beğenilen bir video hazırladı.

Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayıncılığı yapılan Dishonored 2, 2016'nın ilgi gören oyunlarından birisi olmayı başardı. Kasım ayının ikinci haftasında piyasaya sürülen oyun, oyuncularına sağladığı imkanlarla adından söz ettiren yapımlardan birisi. Bu durumdan ötürü, oyuncularından daha fazla olumlu eleştiriler de almayı başarıyor. Aksiyon macera türünde tercih edilenler arasından olan Dishonored 2, çıkışını üzerinden bir ay geçtikten sonra, bir Youtube kullanıcısının hazırladığı videoyla gündeme geldi. Youtube kullanıcısı, oyunun sunduğu imkanları göz önünde bulundurarak, oyuncuların da hoşuna giden bir video hazırladı.

Macera ve aksiyon türünün örneği oyunlardan birisi olan Dishonored 2, geçtiğimiz ay 11 Kasım 2016 tarihinde piyasaya sürülerek oyuncularıyla buluştu. Sevilen oyunda, oyunculara sunulan imkanlar oyuncuların daha da sevmesine neden oluyor. Corvo veya Emily ile oynadığınız oyunda size verilen görevleri istediğiniz gibi sonlandırabiliyorsunuz. Henüz çıkışının üzerinden 1 ay geçmiş olmasına rağmen, gündemdeki yerini bir Youtube kullanıcısı sayesinde yeniden aldı.  YouTube kullanıcısı Cosmic Contrarian tarafından hazırlanan video, diğer oyuncular tarafından da ilginç bulundu ve olumlu tepki aldı. Videoda, Corvo ve Emily'yi kullanarak Jindosh'u 80 farklı şekilde öldürebileceğinizi görüyorsunuz. Aralarında birbirinden alakasız çözümlerinde yer alması, durumu daha çekici kılabiliyor. Yayınlanan bu videoya,  Cosmic Contrarian'ın kanalından ulaşılabiliyor.





PAYLAŞ