Direct Messenger, Twitter'ı Anlık Mesajlaşma Servisi Haline Getiriyor - Haberler - indir.com

Direct Messenger, Twitter'ı Anlık Mesajlaşma Servisi Haline Getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-28 14:00:35
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Twitter'ın direkt mesaj servisinde yeni bir dönem başlıyor. Servisin daha kullanışlı ve pratik hale gelmesi adına doğrudan mesajlaşma için geliştirilen yeni Direct Messenger for Twitter uygulaması kullanıma sunuldu.

Daha önce Direkt Mesaj servisinde 140 karakter sınırını kaldırarak kullanıcıların dilediği uzunlukta mesaj yazmalarına imkan tanıyan Twitter, geliştiricisi George Mavroidis'in hazırlamış olduğu Direct Messenger for Twitter isimli uygulaması ile daha kullanışlı hale geliyor.

iOS 8.0 ve üzeri iPhone modellerini destekleyen Direct Messenger for Twitter uygulamasını kullanıcılar Twitter hesapları ile bağlanarak mesajlaşma servisini aktif etmiş oluyor. Uygulamaya girildiğinde karşınıza çıkan mesaj yaz butonu tıklayarak takipçileriniz ile dilediğiniz kadar anlık olarak mesajlaşabilirsiniz.

Facebook'un Messenger uygulaması ile kullanım ve tasarımı açısından benzerlik gösteren uygulama, metin, emoji, resim ve konum gibi çıkartmalara da destek veriyor. Ancak kullanıcının çıkartmalar ekleyerek gönderdiği mesajların bozulmadan karşı tarafa iletilmesi için, karşı tarafın da bu uygulaması kullanıyor olması gerekiyor.

Şimdilik iOS cihazlar için geliştirilen Direct Messenger for Twitter uygulamasının yakın zamanda diğer platformlara da gelmesi bekleniyor. Uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz indirebilirsiniz.





PAYLAŞ