Digit.EMEA Konferansı İstanbul'da! - Haberler - indir.com

Digit.EMEA Konferansı İstanbul'da!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-18 17:00:55
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Etkinlik

Küresel Webit kongresini 7 yıldır düzenleyen ekip tarafından organize edilen Digit.EMEA Konferansı, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika arasındaki dijital-teknik köprü görevi görmekte ve aynı zamanda gerçek iş fırsatları yaratmaktadır. Bu bağlamda bu yıl 7'ncisi gerçekleşecek konferansta kısaca dijital ekonominin nabzı tutulacak.

18 - 19 Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen olan konferansta binlerce C-Seviyesi global lider110 ülkeden dijital ve teknik alanda projeler gerçekleştirmiş girişimci ve kurucular, 250'den fazla birinci sınıf konuşmacı yer alacak.

Dijital geleceğin şekilleneceği Digit.EMEA konferansında medya, reklamlar, dijital dünya, bulut sistemi, kazanç ve Internet hakkındaki her şeye odaklanılacak. Digit.EMEA, iş dünyasının bugünü ile yarınını bağlayacak. Faydalı teknolojilerin ve yeni iş modellerinin tanıtılacağı konferansta şirketler ile start-up dünyası birbirleriyle buluşacak. 

Digit.EMEA, Dijital ve Yenilik Zirvesi ve Teknik Zirvesi olarak 2 ana başlık altında yapılacak. Digit.EMEA dünyanın en start-up dostu kuruluş etkinliğidir ve yaratıcı düşünceler ile dünya genelindeki start-up girişimlerini destekler.





PAYLAŞ