DevFest İstanbul'14 Takvimi ve Konuşmacıları Belli Oldu! - Haberler - indir.com

DevFest İstanbul'14 Takvimi ve Konuşmacıları Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

6 Aralık'ta Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan DevFest İstanbul'14 etkinlik takvimi ile konuşmacıları belli oldu. Takvime göre etkinlik saat 08:00'da başlayacak ve saat 19:00'da sona erecek.

Dünya'nın bir çok şehrinde GDG'ler tarafından düzenlenen DevFest etkinliğinin İstanbul ayağı bu yıl 6 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında mobil teknolojiler, web teknolojileri, back-end ve front-end teknolojileri, UI tasarımı, oyun teknolojileri gibi pek çok konu başlığı yer alıyor.

indir.com'un da sponsor olarak katılım gösterdiği etkinlikte alanında uzman önemli kişilerde konuşmacı olarak katılacaklar.

Konuşmacılar arasında Oracle'dan Geertjan Wielenga, Mongo DB'den Massimo Brignolli, IDR Solutions'tan Mark Stephens, Vaadin'den Thomas Mattsson, Itude Mobile'dan Wiebe Elsinga gibi yurtdışından gelecek kişilerin yanı sıra Çağatay Çivici, Miraç Satıç, Muharrem Taç, Naci Dai, Murat Çorlu gibi isimlerde Türkiye'den katılım gösterecekler.

DevFest İstanbul 2014 etkinlik takvimini görmek ve konuşmacılarla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ