Denemenize değecek 5 Android oyun ve uygulaması - Haberler - indir.com

Denemenize değecek 5 Android oyun ve uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-31 15:20:17
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Android cihazlar için Play Store'da bulunan yüzlerce uygulama bulunuyor. Bu uygulamalar arasından işinize yarayacak olanları ya da sevilebilecek oyunları seçmek zor oluyor. Bu uygulamalar ve oyunlar arasından sıyrılabilen ve hem işinize yarayacak hem de vakit geçirmenize yardımcı olacak 5'i şöyle;

Blue Apron (Android & iOS)

Blue Apron uygulaması, özellikle yemek yapmayı sevenlerin hoşnut kalacağı bir uygulama. Bazı insanlar, yemek yapmayı sevseler bile, pişirme konusunda sıkıntı yaşayabiliyor. Bunun için Blue Apron'a başvurabilir ve size adım adım verdiği tariflerle yemek yapmanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Game of Thrones: Conquest (Android & iOS)

Game of Thrones hayranlarının özellikle ilgi duyabileceği bir oyun olan Game of Thrones: Conquest, dizideki birçok aileyi içerisinde barındırıyor. Diğer Game of Thrones mobil oyunlarına göre, daha fazla başarı yakalaması beklenen bir oyun.

Into The Dead 2 (Android & iOS)

İlk oyununu oynayanların yakından tanıdığı Into the Dead, ikinci oyununda oyuncularına çok daha fazla içerik sunuyor. Into the Dead 2'de patlayıcı madde, zırhlı savaş zombileri, yedi ayrı ana bölüm ve yeni silahlar yer alıyor. Üstelik mobil oyuncuların görsel anlamda da memnun kalacağı bir oyun.

The Vikings (Android)

Oldukça sade grafiklere sahip olan The Vikings, bu tarz oyunlardan hoşlananlar için ideal bir oyun. Oyunda, arkadaşlarınıza karşı oynamanız da mümkün.

Triogical (Android & iOS)

Mobil oyuncular arasında bulmaca oyunlardan hoşlanan oyun sever sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Bu nedenle, son öneri bir bulmaca oyunu olan Triogical. Hem 3 hem de mantık anlamına gelen Triogical, mekanik olarak oyuncularını zorlayabilecek bir oyun. Amacınız, seviyeyi en az hareketle tamamlamak ve bölüm atladıkça bu durum daha zor bir hal alıyor.





PAYLAŞ