Dell Alienware Serisi Türkiye'de Satışta - Haberler - indir.com

Dell Alienware Serisi Türkiye'de Satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-19 19:00:28
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyun bilgisayarı üretimi denildiğinde akıllara gelen ilk markalardan birisi olan Dell, yeni Alienware serisi özel konfigürasyon bilgisayarlarını Türkiye'de satışa sundu. Oyuncuların uzun bir süredir beklediği ve geçtiğimiz günler ile beraber yeni Alienware ve Inspiron Gaming adlı serilerini ülkemizdeki oyuncular ile buluşturdu. Sanal gerçeklik sertifikasına sahip Alienware serisi dikkat çekerken göz takibi sunabilen bu yeni oyun tabanlı bilgisayarlar oyuncuların dikkatini çekeceğe benziyor. Daha çok bütçe dostu ve diğerine göre uygun fiyat arayanlar için ise alternatif olan Dell Inspiron Gaming modelleri öne çıkıyor.

Daha çok oyun pazarına odaklı modellerini sunmaya devam eden Dell'in yeni Türkiye'de satışa sunmuş olduğu Alienware cihazları 8.299 TL fiyat etiketine sahip olurken bu seri bilgisayarlarda NVIDIA GTX GeForce 1060 ve daha üstü ekran kartı modelleri yer alıyor. Donanım özelliklerinden daha çok yeni modeller özel konfigürasyonlarla Alienware cihazları sunuyor. Dell'ın sosyal medya hesabına direkt olarak mesaj attığınızda almak istediğniiz doanımı yazmanız ve kendi dizüstü bilgisayarınızı toplamanız mümkün olacaktır.

Dell Inspiron 15 Gaming serisi neredeyse her kısım oyunculara çözüm odaklı bir donanım sunabiliyor. Bu noktada Alienware'e göre daha uygun fiyat etiketine sahip olan modellerde GeForce GTX 1050 ve 1050 Ti ekran kartları yer alırken Inspiron 15 Gaming'in ulaşım ağ parçası ise daha geniş oluyor. Dell'in bu yeni oyuncu bilgisayarları serisini ülkemizdeki belli noktalarda yer alan teknoloji mağazalarından satın alabilirsiniz. Bakalım modeller gerek donanım gerekse genel performans anlamında ne gibi bir istatistik sunacak yakında göreceğiz.





PAYLAŞ