Dekorasyon Dünyasını Cebinize Getiren Uygulama: Düşle Yap Olsun - Haberler - indir.com

Dekorasyon Dünyasını Cebinize Getiren Uygulama: Düşle Yap Olsun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

DYO tarafından mobil cihaz kullanıcıları için geliştirilen Düşle Yap Olsun, evini boyatmak isteyen ancak karar vermekte zorlanan kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan hem bilgilendirici hem de eğlenceli bir mobil uygulamadır.

Boya ve dekorasyon dünyasına dair yaratıcı fikirleri bir araya getiren uygulama Dyorum, Dyoskop ve Dyo Stüdyo olmak üzere üç farklı bölümden oluşan özelliğiyle dikkat çekiyor.

Düşle Yap Olsun

Bu bölümlerden bahsedecek olursak;

Dyorum bölümü sayesinde dekorasyon, boya ipuçları, sıra dışı evler, püf noktaları ve DYO'daki yeni gelişmeleri düzenli olarak takip edebilir, Dyoskop bölümü ile dış dünyada gördüğünüz herhangi bir rengi, Dyo boya kartelasındaki en yakın renklerle eşleştirerek, beğendiğiniz rengi favorilerinize ekleyebilir ve renk seçeneklerine daha yakından bakabilirsiniz.

Son bölüm olan Dyo Stüdyo sayesinde ise evinizin ya da herhangi bir yerin fotoğrafını çekerek duvarları mobil cihazınız üzerinden boyayabilir, boyadığınız fotoğrafı e-mail ya da sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Dekorasyon dünyasını cebinize getiren mobil uygulama Düşle Yap Olsun'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ