Dedektif Gadget Gibi Parmak Ucuyla Telefon Görüşmesi Yapmam Artık Mümkün - Haberler - indir.com

Dedektif Gadget Gibi Parmak Ucuyla Telefon Görüşmesi Yapmam Artık Mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-05 13:06:23
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Kullanıcılar, koluna bir saat gibi taktığı bileklik sayesinde telefonu kulağına götürmeden konuşabilecek. Innımdle Lab tarafından geliştirilen Sgnl, telefona Bluetooth aracılığıyla bağlantı kuruyor. Kullanıcılar, bileklikte bulunan mikrofon sayesinde sesini karşı tarafa iletebilmesinin yanında parmağını kulağına götürerek konuştuğu kişinin sesini de duyabiliyor.

Sadece 116 gram ağırlıktaki bileklik, akıllı telefonla Bluetooth üzerinden senkronize olduktan sonra, kullanıcı gelen aramaları, kulağına yaptığı ufak bir dokunuşla yanıtlayabiliyor. Sgnl, aynı zamanda egzersiz bilekliği olarak da kullanılabiliyor ve kullanıcının ihtiyacı olan bilgileri, akıllı telefon uygulamasıyla bildirim şeklinde almasını sağlıyor.

Sgnl, ses sinyallerini Bluetooth aracılığıyla alıyor. Bir ses sinyali geldiğinde akıllı kordon, düşük güç tüketimine sahip Body Conduction Unit (BCU) sistemi sayesinde ele ve parmaklara doğru titreşim yayıyor. Ses iletimi titreşim sayesinde sağlanıyor ve bu titreşimler insan bedenine her hangi bir zarar vermiyor. İşaret parmağı kulağa götürüldüğünde titreşimler yankı yoluyla kulağınıza en yakın bölgede güçlü bir ses oluşmasını sağlıyor.

Sgnl saat kordonu hangi kolunuzda takılıysa o taraf da bulunan işaret parmağınızı kulağınıza götürerek konuşma yapmanız mümkün. Yapımcılar 2000 HZ ses kalitesi ve kesintisiz görüşme imkanı sunan Sgnl saat kordonlarını daha kaliteli ses seviyelerine getirebilmek için çalışıyor. Müzik dinlerken yüksek verim alınamadığını belirten Innomdle Lab yöneticileri, bu konu üzerinde çalıştıklarını belirttiler. Micro USB ile şarj olan Sgnl saat kordonları. 4 saat kesintisiz konuşma imkanı sunuyor. 1 saat içerisinde şarj olan Sgnl saat kordonları, kullanım olmadığı sürece 7 gün şarj ömrü sunuyor.





PAYLAŞ