DayZ Artık Tarayıcıdan Oynanabiliyor! - Haberler - indir.com

DayZ Artık Tarayıcıdan Oynanabiliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bohemia Interactive tarafından geliştirilen ve geçen yıl Steam'de yayınlandıktan sonra oyuncuların yoğun ilgisiyle karşılaşan açık dünya hayatta kalma oyunu DayZ, artık internet tarayıcılar üzerinden de oynanabiliyor.

MiniDayZ adıyla çıkışını gerçekleştiren tarayıcı tabanlı oyun 2 boyutlu retro tarzdaki grafiklerle dikkati çekiyor. MiniDayZ'de, tıpkı orijinal oyunda olduğu gibi yine zombilerle dolu bir dünyada tek başımıza hayatta kalmaya çalışıyoruz.

MiniDayZ

Orijinal DayZ ile arasındaki tek farkın online oynanabilir olması olan MiniDayZ'de tehdit oluşturan tek unsur zombiler değil elbette. Diğer oyuncularda sizin için büyük birer tehdit.

Etraftan araç gereç bulmakla ilerleyen oyunda ayrıca yiyecek, hava sıcaklığı ve sağlık gibi faktörlere dikkat etmeniz gerekiyor. Zira bu faktörler oyunda kalmanızı etkilediği gibi daha dikkatli bir şekilde ilerlemenizi de sağlıyor.

Tamamen ücretsiz olarak Google Chrome, Opera ve Mozilla Firefox tarayıcılar üzerinden oynayabilen MiniDayZ'yi sizde denemek isterseniz; yapmanız gereken tek şey buraya tıklayarak üye olmak.





PAYLAŞ