Dailymotion Games Beta Yayına Başladı! - Haberler - indir.com

Dailymotion Games Beta Yayına Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Popüler video paylaşım platformlarından birisi olan Dailymotion, oyun severleri yakından ilgilendiren bir projeyi hayata geçirdi. Servis oyuncuların kendi oyun videolarını yayınlayabilecekleri Dailymotion Games'i beta olarak yayına aldı.

Servis üzerinde oyun severler tüm e-spor türündeki çeşitli videolara erişebilecekleri gibi aynı zamanda kendi videolarını yayınlayarak aynı zamanda diğer kişilerle canlı olarak sohbet edebilecekler.

Dailymotion Games

Dailymotion'un alt servisi olarak hayata geçen Dailymotion Games'te bireysel kullanıcılar ve markalar kolay bir şekilde kendilerine ait profil açarak, serviste yer alabiliyorlar.

Videoların tüm platformlardan izlenmesine destek veren yeni servis ayrıca, kişilere ve markalara yayınladıkları videolar ile ilgili detaylı istatistiklerde sunabiliyor. Yayıncıların içeriklerini ön plana çıkarmalarına da imkan tanıyan Daiymotion Games, bu bağlamda 'Brand Corner', 'Slideshow Slot', 'Sponsored Block', 'Pre-roll' olarak isimlendirilen sponsor içerik paketlerini de sunuyor.

Şimdilik beta aşamasında olan servis için bir de Dailymotion Games adlı iOS uygulaması yayınlandı. Uygulama sayesinde; servis üzerinden yayınlanan oyun videolarının listesine kolaylıkla ulaşılabildiği gibi aynı zamanda seçilen videolar istenilen görüntü kalitesinde rahatlıkla iPhone veya iPad cihazlar üzerinden izlenebiliyor.

Dailymotion Games iOS Uygulaması

Oyun video yayıncılığı konusunda karşısında Twitch.tv gibi bir rakip bulunan Dailymotion'un bu alanda başarılı olup olamayacağını hep birlikte önümüzdeki dönemde göreceğiz.

Beta aşamasındaki servisi denemek için Dailymotion Games bağlantısına tıklayabilir, servisin iOS uygulamasını ve diğer Dailymotion mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ