CS:GO hayranlarına müjde! - Haberler - indir.com

CS:GO hayranlarına müjde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-11 17:57:03
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Sosyal Medya

Valve, nihayet yaptığı bir duyuru ile birlikte CS:GO 'nun efsane haritalarından olan Dust2 için restorasyon çalışmalarının yapılacağını duyurdu. Geçtiğimiz şubat ayında rekabetçi arenasından çekilen Dust2 artık yeniden, bu sefer yeni tasarımı ile birlikte savaşa hazır olacak.

Yeni dengelenmiş ve tasarımı güncelleştirilmiş harita çok yakında CS:GO 'nun beta güncellemesi ile birlikte test için hazır hale getirilecek. Aşağıda firmanın resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göz atabilirsiniz.

Tabiki de ne tür değişiklikler olacağını tam olarak bilmiyoruz. Değişiklikler hakkında geliştirici ekibe bir çok soru soruldu ama tek kelime dahi etmediler.

ESpor arenalarında League of Legend ile birlikte popülaritesini koruyan Counter-Strike: Global Offensive, yapılacak yenilik ile birlikte en çok sevilen haritası olan Dust2 'yi yeni yüzü ile birlikte oyuncularının beğenisine sunacak. Yenilenen harita önce bir test aşamasında kullanıcıların geri bildirimleri doğrultusunda bazı farklılıklara daha uğrayacak. Daha sonra ise Dust2 haritası herkes için kullanıma sunulacak.





PAYLAŞ